Vårsnygg i håret

Hitta rätt produkt till ditt hår – häng med och följ mina enkla tips för att uppnå en bättre styling. 

Det blir allt vanligare att män går till frisören. En snygg frisyr är numera obligatoriskt precis som ansat hår i ansiktet och på kroppen. Det finns en miljard olika hårstylingsprodukter på marknaden, och jag har testat en del produkter.  

Här är några av mina favoriter! 

  • STMNT Grooming Goods – Shine Paste 100ml 
  • STMNT Grooming Goods – Wax Powder 15g  
  • Session Label Matte Compound THE PASTE   65 ml  
  • Session Label THE STRONG Dry Firm Hold Hairspray   300 ml  
  • STMNT grooming goods – Definition spray 200ml 
  • Session label THE DEFINER Curl Cream 150 ml 

STMNT Grooming Goods – Shine Paste 100 ml 

Den perfekta lösningen för en subtil glans. Oavsett om ditt hår är torrt eller fuktigt, ger denna produkt en stark stylingkontroll med tydlig definition och långvarig textur. 
 
Den icke-feta formulan skapar en naturligt glansig finish som enkelt kan tvättas ur. Om du föredrar mindre glans kan du enkelt blanda den med STMNT Matte Paste för att uppnå önskad effekt. Doften är viktigt när det gäller hårprodukter, just det här vaxet doftar kokosnöt och sandelträ med inslag av iris. 
 

STMNT Grooming Goods – Wax Powder 15 gr  

Uppgradera din stylingrutin med en revolutionerande produkt. Det här unika, lätta pudret förvandlas till ett icke-klibbigt vax, vilket ger dig en edgy och texturerad look med extra grepp och volym. 
 
Wax Powder ger en jämn applicering ända ner till rötterna för en felfri finish. Använd i torrt hår för att få en halvmatt look som är lätt att tvätta ur när dagen är över. Doftar citrus, pepparmint och tränoter. 

Session Label Matte Compound THE PASTE   65 ml  

 
Ett matt vax som är omformbart med medelstark stadga som ger en ”böjbar” struktur och tillför volym och definition. Används för att framhäva den naturliga definitionen i vågigt eller lockigt hår. Bärvax och Tapiokastärkelse i formulan ger den medelstarka stadgan. Fördela en liten mängd i handflatorna, arbeta in i fuktigt eller torrt hår. Forma håret och skapa önskad look. 

Session Label THE STRONG Dry Firm Hold Hairspray   300 ml  

 
Högpresterande hårspray från SESSION LABEL för maximal stadga och kontroll. Håret kan borstas utan att tappa formen. Den ger en torr känsla och är lätt att borsta ur. Perfekt för att tämja flygigt hår och hålla frisyren på plats med en felfri finish. Den finfördelade spraymisten gör att du kan rikta stadgan precis där du behöver det. Spraya på torrt hår, håll burken cirka 30 cm från håret. Spraya i flera lager för ökad stadga. 

STMNT grooming goods – Definition spray 200 ml 

Enkel att föna in i håret, ger ingen kladdig känsla men däremot en känsla av volym, stadga och en matt finish. 

 Spraya i fuktigt eller torrt hår för en enkel föning eller styling. Den icke-klibbiga formulan ger ett lätt grepp – utan krispighet – och naturlig finish med känslan av tjockare hår. Den torkar fort och håller hela dagen lång och är lätt att tvätta ur. Doftar lavendel och inslag av trä. En av mina favorit produkter som alla män bör ha i sitt badrumsskåp  

Session Label THE DEFINER Curl Cream 150 ml

Lockkräm från SESSION LABEL som formar, kontrollerar och definierar lockar utan frissighet eller stelhet. Applicera från botten till topparna i fuktigt lockigt hår och låt lufttorka för att ge stadga, definition och spänst. Produkten skyddar mot värmeskador upp till 230°C. Perfekt för att få till de snygga surflockarna.