Annonsera

Är du intresserad av att annonsera i Premium Magazine? Maila camilla.almqvist@laprensa.se eller ring på 070-661 86 51.

Ladda ner filen ovan för att se 2022 års utgivningsplan.

annonsera premium omslag
annonsera premium omslag
annonsera premium omslag

Annonsera i Premium Magazine

Vill du annonsera i ett magasin med en unik och träffsäker distribution?

Premium Magazine är ett magasin med fokus på lifestyle och nöje som innehåller allt från stilfulla reseskildringar från när och fjärran till reportage om kultur, mode, resor, inredning, design, konferens, herrgårdar. Vi bjuder dessutom på mat- och vinreportage med recept och vintips och mycket, mycket mer. Trevlig läsning för resenärerna, helt enkelt!

Unik distribution

Tidningen finns bland annat på Arlandas utrikesterminaler. För dig som annonsör innebär det en unik och träffsäker distribution till en miljö där miljoner människor rör sig varje månad och där man samtidigt har tiden att läsa ett inspirationsfyllt magasin. Tidningen är gratis och vänder sig till en medveten målgrupp som dels har hög inkomst och utbildning, men som även reser betydligt mer än genomsnittet – både privat och i jobbet.

Tidningen distribueras även på Elite Hotels i Stockholm, Göteborg och Malmö samt utvalda Nordic Choice Hotels i Stockholm.

Materialanvisningar

Vid leverans av annonsmaterial behöver vi en högupplöst tryckfärdig PDF i samma storlek som bokad annonsplats. Vid utfallande annons gäller + 5 mm utfall. Uppslag: + 10 mm fräsmån i mitten. Bilderna i dokumentet skall vara anpassade för 4-färgs offsettryck (CMYK), vara okomprimerade samt korrekt beskurna och monterade i 100 % storlek. Upplösningen skall vara från 266 dpi upp till 300 dpi. Annonsmaterial går att leverera via e-post: pics@laprensa.se

För ej tryckfärdigt material, eller annonser som inte varit annonsavdelningen tillhanda inom föreskriven materialdag, debiteras extra. Observera att annonser som är producerade av La Prensa AB inte får användas i annan media/publikation.

Beställningsvillkor

• Beställt annonsutrymme får inte annulleras senare än 30 arbetsdagar före materialdag.
• Betalningsvillkor: 10 dagar netto efter utgivning. Alla priser är exklusive moms.

Övrigt

• Tidningen är reklamskattebefriad.
• Tidningens ansvar för fel är begränsad till högst annonskostnaden.