Tekniktips

MLB The Show 22 

Upplev snabbare, djupare och mer intensiv matchaction från ögonblick till ögonblick på planen, med en mängd olika spellägen för alla er nybörjare och återvändande erfarna veterinärer.

MLB The Show 22 är den senaste iterationen i franchisen och årets version har något för alla. Spelare kan bygga sitt fantasybasebolllag med Diamond Dynasty, eller så kan de gå head to head mot sina vänner, skapa sin egen spelare i Road to the Show och se dem gå vidare genom minors till majors.

För spelare som är nya i spelet finns det en helt ny svårighetsinställning som hjälper dem att anpassa sig till spelet.

Gran Turismo 7 

Kulmen på allt som Polyphony Digital har lärt sig under ett kvarts sekel av spelutveckling som ger de bästa funktionerna från franchisens historia. Oavsett om du är en tävlings- eller avslappnad racer, samlare, tuner, designdesigner eller fotograf – hitta ditt kall med en häpnadsväckande samling spellägen inklusive fanfavoriter som GT Campaign, Arcade och Driving School.

På PS5, från asfaltens subtila stötar till trottoarkantens spår, känn din position på vägen genom den uppslukande haptiska feedbacken från din DualSense-kontroll. Upplev positionen för andra bilar och förare med oöverträffad klarhet genom 3D-ljud, och se solen glittra mot kurvorna på din bil med kraften i strålspårning.

Horizon Forbidden West

Från den holländska utvecklaren Guerrilla kommer uppföljaren till 2017 års prisbelönta Horizon Zero Dawn, nyligen bekräftad som en framtida serie på Netflix. Följ med Aloy när hon trotsar den förbjudna västern – en majestätisk men farlig gräns som döljer mystiska nya hot.

Utforska avlägsna länder, slåss mot större och mer respektingivande maskiner och möt häpnadsväckande nya stammar när du återvänder till den långa framtida, postapokalyptiska världen Horizon.

Njut av en ny nivå av fördjupning på PS5. Kom närmare varje kamp som Aloy tar sig an med DualSense haptiska feedback, och känn spänningen i strängen av din båge med adaptiva triggers. Upplev den stora världen i fantastiska detaljer i enorm skala och lyssna på landskapen som vaknar till liv runt dig med Tempest 3D AudioTech.

PlayStation Plus Medlemskap 

Även om du inte kan vara där personligen för att fira semestern, har TV-spel gjort det lättare att ansluta virtuellt och dela en omtänksam present. Vi har ett utbud av spel och tjänster som undviker leveransförseningar och högtider och kommer att fortsätta ge efter att alla presenter har öppnats.

PlayStation Plus har ett lockande bibliotek med hundratals fantastiska spel – beroende på vilken plan du väljer. Det finns också en klassikerkatalog med älskade klassiska spel från de tidigare PlayStation-generationerna. Tidsbegränsade spelprover är tillgängliga för spelare att prova stora hits innan de köper.