Spektakulära Art of Marvel Disney Hotel 

Det splitternya hotellet ligger bara ett Thor-hammarkast från Disney Village och Disney Park. Njut av den korta promenaden på cirka 5 minuter förbi Lake Disney. 

Detta snygga 4-stjärniga hotell utstrålar en modern New York-stil där man kan beundra över 300 stycken Marvel-konstverk av mer än 50 internationella konstnärer.  

Det är även det enda Disney-hotellet där du kan träffa Marvel Super Heroes och här finns även Marvel Design Studios där barnen kan få släppa loss sin kreativitet och lära sig att teckna Marvel Superheroes. Hotellet har utmärkt service och förutom de två restaurangerna, Manhattan och Downtown finns här även en Skyline Bar och 2 olika lounger. 

Efter en hel dag i parkerna så kan man njuta av en god middag och passa på att nyttja hotellets inom- och utomhuspool samt bastu som avslutning på dagen. 

För den som har ork och energi efter stegräknaren nått taket efter en dags springande i parkerna så finns även ett fitnesscenter med tillhörande utomhus fitnesspark att besöka. 

Inträde till parkerna ingår under hela vistelsen på hotellet. Hotellet har fri parkering, fri Wi-Fi samt fri bagageförvaring före och efter utcheckning. 

Disneyland Paris expanderar  

I år är det 30 år sedan Disneyland Paris öppnade upp sina dörrar för första gången till sitt äventyrsland fyllt av magi. Detta firas nu under 2022 med ett spektakulärt 30-årsjubileum, där du som besökare bjuds in till en värld full av liv. Här träffar du Musse, Mimmi och deras vänner klädda i deras nya och fina jubileums kostymer, dansandes framför Törnrosaslottet till den klassiska musiken från Disney. Passa på att ta en promenad genom nya förtrollande utställningar, där du kan se 30 unika skulpturer som väcker en helt ny värld av Disneyfigurer till liv. 

I somras öppnades det splitternya Marvel Avengers Campus, här kan du möta alla dina favorithjältar som Spider-Man, Iron Man, Thor och många fler.  

PYM Kitchen  

Även superhjältar måste äta mat, och det bästa stället för det är på PYM Kitchen, som serverar mat i ovanliga storlekar, tillagade av ett team kockar som använder Ant-Man och The Wasp’s PYM Particle-teknik som gör måltiderna till konstiga storlekar. Gigantiska kringlor, miniburgare och enorma kyckling-sandwichar.