Skeppsbron får en ny medelhavs-oas

Karamell är det senaste restaurangtillskottet på Skeppsbron som ämnar att vara en plats för både festliga och lugna möten. Här kliver gästerna in i en smällkaramell av färger, smaker och känslor. Menyn består av rätter med bas från Medelhavets rika kök, där varje måltid kombineras med exceptionella drycker. Karamell öppnade dörrarna den 1 maj.

Skeppsbron är en plats i Stockholm som kännetecknas av dess pulserande atmosfär. Längs med kajen samsas restauranger, båtplatser och fotgängare med vattnet skvalpandes bredvid. Det är en utmärkt plats för Karamell dit gästerna kan komma för en härlig lunch på uteserveringen eller en festlig middag framåt kvällen.

Vi brinner för att ge gästerna ett minnesvärt besök med smakupplevelser i både mat och dryck. Vi har även lagt mycket tid och kärlek på omgivningen med tillhörande inredning. Det är viktigt att atmosfären ger samma känsla som det vi serverar, säger Christos Neo, ägare av Karamell.

Namnet Karamell har betydelsen av att det ska finnas något för alla. Sött, surt och salt i olika färger och former. Det präglar både rätterna på tallriken och de kulörta drinkarna från cocktailbaren. Mixen av smaker lovar en upplevelse som för tankarna till ett möte mellan Medelhavet och Skandinavien – en smällkaramell.

Besök https://www.karamell.com/