Señor Bob – en ny restaurang i Sturegallerian


Señor Bob är en relativt nyöppnad restaurang som ligger i Sturegallerian i Stockholm. Här möter hawaiianskt mat mexikanskt mat i en värmande romans. Här finner man mycket gott för alla smaker i form av autentiska burritos och fräscha poké bowls. På menyn hittar man även smårätter som med fördel kan delas på som nachos och quesadillas. Allt lagas från grunden med plånboksvänliga priser. 

High end fast food 

– Det bästa av två världar genomsyrar menyn och vi erbjuder även mindre rätter att dela på. Allt för att skapa en härlig stämning runt bordet, säger Jerry Forsberg, partner. 

Hawaii möter Mexico  

Rätterna är perfekta att dela på. När man ser menyn blir man sugen på det mesta. Rätterna serveras i olika smakkombinationer med fisk, kyckling, kött eller veganskt. Jag kan starkt rekommendera poké bowls med tonfisk och fräscha grönsaker, burritos med pulled biff, en quesadillas med kyckling och naturligtvis nachochips med olika såser. 

Längtan till både Mexico och Hawaii blir stor, men hur härligt är det inte att gå in och sätta sig på denna restaurang en regnig eller kylig dag och drömma sig bort.  

Färgglada cocktails  

I dryckesväg erbjuds färgglada, välarbetade cocktails, annorlunda soft drinks och intressanta öl för den nyfikne. Hit kan man gå för värmande puls, oavsett veckodag och tid. 

Det är gänget bakom Sturebaren by Poké Burger, vilka senaste somrarna även stått för maten på Stureplan 1, som nu öppnar ytterligare en mötesplats i Sturegallerian. 

Hitta hit 

Señor Bob ligger i Sturegallerian vid Stureplan.  

Señor Bob finns även i Vallentuna.  

Skrivet av: Lina Sjölund som är resebloggare och reseskribent. Kika in på hennes blogg:  liniztravel.com/