Nu lanseras Baileys Tiramisu, en dessertklassiker på flaska som är perfekt för vintermyset

Nu lanseras Baileys Tiramisu, en dessertklassiker på flaska som är perfekt för vintermyset
Samtidigt som nätterna blir längre och kallare lanseras Baileys Tiramisu, en dessertklassiker på flaska som är perfekt för vintermyset. Den nya varianten innehåller Baileys Irish Cream, mascarpone, espresso och en touch av choklad.

Tiramisu är en av de mest populära desserterna världen över och kan få hjärtat att slå snabbare hos de flesta med sötsug. Nu lanserar Baileys den välkända dessertklassikern på flaska i samband med att vintern närmar sig och när vi byter ut höstpromenader mot hemmamys och yllestrumpor. Den nya varianten innehåller Baileys Irish Cream, mascarpone, espresso och en touch av choklad, vilket för tankarna till allas vårt favoritmatland, Italien. Den senaste medlemmen i Baileys-familjen passar oavsett om du avnjuter den tillsammans med en isbit, insvept i en filt i soffan hemma i goda vänners lag, eller som en annorlunda efterrätt vid en middagsbjudning. Baileys Tiramisu passar de flesta smaklökar. Förutom den klassiska serveringen med en isbit kan Baileys Tiramisu med fördel även användas för att förfina olika bakrecept, men inte minst för perfekta höstcocktails. Till exempel en utsökt Baileys Tiramisu Martini.

Baileys Tiramisu finns nu tillgänglig på Systembolaget (artikelnummer: 58867) beställningssortiment till ett pris av 249 SEK.

Ingredienser

50 ml Baileys Tiramisu
25 ml vodka
Vispgrädde
Kakaopulver
Is

Så här gör du:
1.Häll i Baileys Tiramisu och vodka i en shaker, fyll den med is och skaka kraftigt i cirka 10 sekunder.
2.Sila cocktailen i ett cocktailglas utan is, dekorera med vispad grädde och lite kakaopulver ovanpå.