Norwegian öppnar sitt förmånsprogram – tillåter CashPoints utan begränsningar

Norwegian öppnar sitt förmånsprogram, Norwegian Rewards igen, från och med måndag 1 november. Det blir därmed fritt fram för förmånskunder att använda sina CashPoints utan begränsningar.

Norwegian gav tidigare löftet om att förmånsprogrammet Norwegian Rewards tillfälliga begränsningar skulle upphöra när marknaden förbättrats. När nu antalet resenärer har ökat de senaste månaderna och med positiva framtidsutsikter är det dags att öppna programmet igen i sin ursprungliga form.

– Vi har hela tiden lovat att vi skulle återinföra förmånsprogrammet när marknaden tog fart igen efter pandemin. Våra medlemmar i Norwegian Reward kan därför nu återigen använda poängen fullt ut när de bokar sin nästa resa hos oss, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

Norwegian Reward har i flera internationella sammanhang blivit utsett till det bästa förmåns-programmet. Motiveringen har varit att det är enkelt och tydligt och ger medlemmarna mycket goda möjligheter att både tjäna och använda poäng.

Det är gratis att vara medlem i Norwegian Reward. Medlemmarna tjänar CashPoints även när de använder Bank Norwegian-kortet. Genom att göra köp från programmets samarbetspartners och genom att flyga med Norwegian samlar man poäng. 9,2 miljoner personer runt om i världen är medlemmar i Norwegian Reward.

– Vi arbetar varje dag för att kunna ha ett brett och bra erbjudande till våra kunder. Med en fortsatt positiv utveckling av antalet passagerare på våra destinationer i Norden och i Europa öppnar vi nu det populära förmånsprogrammet i sin ursprungliga form. Vi vill tacka kunderna för förtroendet och tålamodet som de har visat oss genom en mycket krävande period, säger Geir Karlsen.

Öppnar upp Norwegian Rewards utan begränsningar

Från och med måndag den 1 november kan Norwegian Reward-medlemmarna använda sina poäng fullt ut vid köp av flygbiljetter. I Norwegian Reward motsvarar en CashPoint en norsk krona. Det finns inga begränsningar för antalet tillgängliga platser per flygning för de som vill använda sina intjänade poäng. Det är kärnan i programmets popularitet och en av de främsta anledningarna till att det har röstats fram till Europas bästa förmånsprogram flera gånger.

Norwegian förlängt giltigheten för alla CashPoints som löper ut under 2021 fram till december 2022.