Neato robotics utvidgar sitt sortiment med nya produkter som underlättar vardagen

Dofter, filter, husdjurstillbehör och nya mjukvarufunktioner gör det möjligt för konsumenter att få exakta städrutiner

Neato Robotics, ett Silicon Valley-baserat robotdammsugarföretag, presenterar nu initiativet ”Customize Your Cleaning”, samt den globala lanseringen av Neato Fragrance Pods och filter för Neato D-Series robotdammsugare. De nya tillbehören ansluter sig till en redan imponerande linje av anpassningsfunktioner och tillbehör, inklusive den nya Neato Pet Brush, Neato Fragrance Pods och mjukvaruuppdateringar, vilket gör det möjligt för konsumenter att skapa personliga städupplevelser som passar deras individuella hem och livsstil.

Neato Robotics förstår att inget hem är det andra likt och att alla individuella hem har olika förutsägningar för att uppnå maximal städning. Genom att uppmärksamma detta för konsumenter blir det enklare för dem att förstå vad just deras hem behöver. För husdjursägare, personer som arbetar hemifrån och allergiker kommer de nu nya tillbehör

och mjukvarufunktioner som göra det möjligt för användare att skräddarsy sina städupplevelser med anpassade smarta kartor för att rengöra sina unika hem effektivt.

Neato Fragrance Pods + Filter för den ”Just Cleaned”-doften

Neato Robotics är det första robotdammsugarvarumärket som erbjuder tre olika dofter globalt. De nya dofterna som finns är ”Sweet” (äppelmelon), ”calm” (mild lavendel) och ”fresh” (citrus). Neato Fragrance Pods kommer att hjälpa kunder att få en fräsch luft i hemmet medan robotdammsugaren suger smuts och damm från deras golv. Nu med Neato D-Series smarta robotdammsugare berättar den inte bara visuellt att rummet har städats, utan Fragrance Pods ser också till att rummet doftar fräscht. Fragrance Pods är kompatibla med Neato Robotics Ultra-Performance och True HEPA-filter, som är lika effektiva som N99- masker för att fånga upp till 99,97 % av allergener och fina dammpartiklar ner till 0,3 mikron.

Neato husdjursborste hjälper till att hålla rent efter våra lurviga vänner

Den nya Neato Pet Brush är designad för djurägare med korta eller medelhåriga husdjur. Pet Brush tar anpassad rengöring till nästa nivå, med en bredare borste som täcker en större yta och suger ut 25 % mer hår än vanliga borstar. Den här husdjursborsten är kompatibel med doftboxar och utbytbara filter och hjälper till att ta bort oönskat hår och ger kunderna mer fritid med sina husdjur.

Programvarufunktioner för att anpassa din städning ännu mer

Nya uppdateringar av mjukvarufunktioner gör det möjligt för användare att anpassa sin premium städupplevelse för att återspegla hur de använder sitt hem. Aktiverat av MyNeato- appen kan användare nu schemalägga städrutiner och skapa städningar över flera områden, vilket gör det möjligt för användare att specificera vilka rum i deras hem som städas i vilken ordning, hur ofta och i vilket läge.

Neato Robotics presenterar också en ”överraskning och glädje”-funktion som heter Quick Boost-laddning till alla användare via en uppdatering. Quick Boost kan minska städtiden med minuter eller till och med timmar genom att använda maskininlärning för att beräkna mängden återstående städutrymme. Roboten laddar då bara så mycket ström som den behöver för att göra jobbet, istället för att ladda till 100 %.

”Vi strävar alltid efter att vara ledande inom innovation för att nå nästa nivå av en städupplevelse”, säger Thomas Nedder, VD, Neato Robotics. ”På Neato Robotics förstår vi att inget hem är det andra likt. Det finns ingen rengöringslösning som passar alla. Vi anser att en premiumprodukt bör vara skräddarsydd, som en skräddarsydd kostym, anpassad efter varje användares preferenser.”