När naturen är som vackrast – njut av Hösten på vackra Siggesta Gård.

Lägg till en utomhusaktivitet till er konferens året runt. Ge dig ut i naturen och njut av dess uppfriskande och stimulerande effekt! Naturen har alltid varit en hälsokälla för människan. Efter pandemin ser vi en ökad efterfrågan på naturaktiviteter då många har upptäckt naturen som läkande, stimulerande och att man faktiskt mår bättre av att komma ut i naturen på riktigt. Numera är naturen en del av fritiden och livskvaliteten för de flesta. Siggesta gård har utvecklat sitt utbud och har i dag en stark naturprofil och flera etablerade naturguider i sitt nätverk. Tillsammans med Lina by the bay och Nothern Hemiphere har Siggesta skapat unika paketeringar med naturtema. 

Kallbad & eld 

Reborn, vandra, kallbada och fika. Kallbad har en välgörande effekt på vårt mående. Man kommer ner i varv och kroppen och hjärnan får sig en liten omstart för dagen.  

Ta med dig teamet på en skön promenad ner till havet med tillsammans med Lina. Väl där tänder vi en eld och förbereder oss för att gå ut i vattnet. Lina guidar till ett säkert och välgörande kallbad i havet för att sedan torka intill elden där Lina gör varm dryck i kittel och smörgås. Ta med er varsin handduk och tofflor att gå ut i vattnet med eller ha på stranden och sticka ner fötterna i när ni stiger ur vattnet. 

SUP & Croissant 

Enligt Lina by the bay är det paddlingssäsong året om men kanske allra vackrast nu på hösten. Häng med ner till vår naturstrand och paddla ut med Lina i skärgården en stund. Lina tänder elden och grillar lite croissanter med ost och kokkaffe till det. 

Outdoor cooking 

Utomhusmatlagning med extra allt året runt. Tillsammans med våra naturguider lagas det mat över öppen eld året runt. Vi tar tillvara på det som växer i naturen och gör upp eld tillsammans. Vintertid gör vi förrätten utomhus och varmrätt, dessert inom hus framför brasan. 

Buschcraft 

Höstkonferens med övernattning och 4 timmars överlevnadsaktivitet på Stora Löknäsholmen. Ni möts upp på Siggesta Gård för fika och introduktion av dagen. Kl 11.00 avgår båt till Stora Löknäsholmen precis utanför vår naturstrand. Väl där så får ni lära er samarbeta och överleva i naturen och även att laga lunch över öppen eld. Cirka 16.00 båt tillbaka till Siggesta Gård för middag framför brasan och övernattning i varma rum och sköna sängar