Hötorgets Kvarterskrog & Bar – mitt i stan

Det bubblar vid Hötorget i Stockholm nu när pandemirestriktionerna äntligen har släppt. Återigen fylls restaurangerna på med gäster. Det är mer folk ute på gatorna än någonsin och det känns som att det kanske går att leva mer normalt igen. Sedan de ikoniska skraporna restes på 1950-talet har området kring Hötorget varit ett magnetiskt landmärke för både stockholmare och nyfikna besökare. En utgångspunkt för handel, kreativitet och nya idéer i huvudstaden. 

Här i Hötorgets Kvarterskrogs lokaler på Sergelgatan 22 öppnade H&M sin första butik 1968, och när de nu tar över det berömda hörnet och skapar områdets första riktiga kvarterskrog bär de stolt med sig både historien och klädjättens filosofi om att vara något för alla. Hötorget Kvarterskrog är ett vardagsrum på krogen – för alla som bor eller jobbar i kvarteret.  

Öppet alla dagar i veckan 

Hötorgets Kvarterskrog har öppet alla dagar i veckan. Hit kan man gå och äta lunch, brunch, middag eller bara ta ett glas och hänga i baren. Ta med dig vännen, familjen eller varför inte hunden. På Hötorget Kvarterskrog står portarna alltid öppna – sju dagar i veckan, 365 dagar om året.   

Livemusik i pianobaren 

Deras torsdags AW är äntligen tillbaka! Det bjuds på ostron & livemusik i pianobaren och man utlovar liv & rörelse, i en härlig och stimmig miljö. Livemusik i pianobaren körs även på fredagskvällar samt på lördagar. 

Varierad meny 

Menyn är varierad och det finns ett trevligt urval av både förrätter och varmrätter. Ett par goda förrätter att rekommendera är deras taco med antingen råbiff med tryffel, picklad- & rostad lök samt krasse eller löjrom med citronkräm, rödlök, gräslök & chili. Även Drottningkammusslor med sobrasadasmör var magiskt goda.  

Som varmrätt, missa inte Fisk-& skaldjursgratäng med kammussla, skummig hummersås, krispiga svartrötter & duchessepotatis eller Grillad entrecôte med picklade-& bakade tomater, bearnaisesås, & pommes frites. 

Vill du ha något litet sött så var chokladboll rullad i kokos magiskt god och en alldeles lagom dessert.  

Öppettider 

Måndag – Onsdag  
11:00 – 23:00 

Torsdag – Fredag 
11:00 – 00:00 

Lördag 
12:00 – 00:00 

Söndag 
12:00 – 23:00 

Hitta hit 
Sergelgatan 22, 111 57 Stockholm