Hismile lanserar tandkrämserie i fem olika smaker

I november 2022 utökade Hismile sitt sortiment med lanseringen av Hi by Hismile – en kollektion bestående av fem tandkrämer i olika smaker för att liva upp och sätta färg på vardagen. Hismile erbjuder ett brett och högkvalitativt sortiment av peroxidfria produkter inom munhälsa och tandblekning för hemmabruk.


Mellan skönhet och tandvård
Hismile är ett internationellt varumärke inom munhälsa med marknadsledande produkter som idag finns till försäljning i cirka 200 länder, med över 3 miljoner användare. Varumärket grundades i Australien år 2014 av Nik Mirkovic and Alex Tomic i strävan att skapa ett alternativ inom munhälsa med en fot i skönhet och en i tandvård. Hismile Research Center i Australien är en central del av varumärket där cirka tio forskare arbetar för att ständigt utveckla, testa och förbättra Hismiles redan existerande sortiment. Det förs även ständig forskning kring nya produkter och formuleringar för att skapa skonsamma och kvalitativa produkter som fyller nya funktioner på marknaden.

Hi by Hismile
Hi by Hismile är den senaste lanseringen från varumärket och består av fem tandkrämer med varumärkets egna Flouride+ formula. Hi by Hismile är en effektiv tandkräm med multiskyddande egenskaper och ingredienser som är kliniskt beprövade att förhindra karies, reducera ilningar, vårda tandköttet och den generella munhälsan. Fluoride+ formulan består av fluorid, som är klinisk beprövad att förhindra karies och tandköttsinflammation, zinklaktat, en ingrediens som arbetar förebyggande mot plack, xylitol, som reducerar karies samt kalciumglycerofosfat, som stimulerar tandremineralisering vilket innebär återställning av tandemaljen. Tandkrämerna kommer i de fem olika smakerna Watermelon, Peach Iced Tea, Mango Sorbet, Coconut Whip samt Smooth Mint. Samtliga smaker är formulerade för daglig användning med en hint av mint för att tillföra den rena, fräscha känslan av nyborstade tänder.

Hi by Hismile Watermelon Toothpaste 60 g

139 SEK

Uppfriskande och törstsläckande smak av vattenmelon.

Hi by Hismile Peach Iced Tea Toothpaste 60 g

139 SEK

Lätt och uppfriskande smak av persika och iste.

Hi by Hismile Mango Sorbet Toothpaste 60 g

139 SEK

Fräsch och uppiggande smak av mango.

Hi by Hismile Coconut Whip Toothpaste 60 g

139 SEK

Tropisk smak av kokosgrädde.

Hi by Hismile Smooth Mint Toothpaste 60 g

139 SEK

Fräsch smak av mint.