GRÖNT ÄR SKÖNT – ATELIER ROUGE LANSERAR LIMITERAD HÖSTKOLLEKTION I SÄSONGENS MODEFÄRG – GRÖNT

En snygg manikyr är den bästa accessoaren för en personlig look. Atelier Rouge’s limiterade höstkollektion består av fem nagellack i höstens trendfärg – grönt. De olika nyanserna av grönt gör det möjligt att skapa en höstig manikyr, perfekt att kombinera med alla dina favoritplagg för att addera en extra touch. Inspirationen till kollektionen är, precis som varumärket Atelier Rouge, hämtad från modescenen och dess trender.

Med årets höstkollektion från Atelier Rouge kan du med enkelhet skapa en effektfull manikyr som gör dig redo för höstens alla äventyr. Applicera en av de fem nagellacken på respektive nagel för en enkel men spännande design eller måla en nyans på alla naglar för en monokrom och tidlös look! Nagellacken varierar i allt från skogs- och olivgrönt till en mer pastellfärgad nyans, så att alla kan hitta sin gröna favorit.

Samtliga lack i kollektionen kommer förpackade i en specialdesignad flaska med mörkgrön kork som särskiljer sig från varumärkets annars karaktäristiska cremevita kork. Lacken består till 80% av naturliga ingredienser med icke-traditionella lösningsmedel och är 100% veganska. Alla förpackningar är nedbrytningsbara. De högglansiga lacken är mycket snabbtorkande och en generös appliceringsteknik i två lager rekommenderas.

Atelier Rouge Ready To Wear Fall Limited Edition 2022 består av fem nagellack; Créme De La CrémeYours TrulyEat you GreensParc Monceau och Matcha Matcha.