Florentine expanderar internationellt – öppnar Marbellas största restaurang på exklusiv adress

Efter den omtalade succén i Stockholm står det nu klart att restaurang Florentine, ägd av Urban Italian Group, expanderar till Solkusten i Marbella. Perfekt belägen längs prestigefyllda Golden Mile, kommer Florentine att dela grannskap med några av världens mest framstående restauranger såsom Nobu och Cipriani. Med imponerande 800 kvadratmeter fördelade över två våningar, en takterrass med panoramavy och totalt 400 sittplatser öppnar gruppen med denna satsning Marbellas största restaurang.

”Det spektakulära läget mellan Marbella Club Hotel och Puente Romano Beach Resort längs Golden Mile är för närvarande en av Europas mest eftertraktade destinationer. Att vi får detta läge i konkurrens med några av Europas största restauranggrupper är en stor milstolpe för oss” säger Brazer Bozlak, VD Urban Italian Group.

”Med denna etablering, som blir vår tionde satsning hittills, sätter vi Florentine på den internationella restaurangkartan och tonen för en framgångsrik global expansion” fortsätter Brazer Bozlak.

I juni öppnar trattorian som välkomnar in gästen till en filmscen från 1970-talets glamorösa Italien, där autentiska italienska smaker och hantverkscocktails är i fokus. Den teatraliska baren, det öppna köket och de handgjorda Murano-lamporna leder upp längs den spegelklädda trappan, vidare in till den magnifika takterrassen med en 360-graders cocktailbar som blickar ut över välkända berget La Concha.

”Platsen är som en dröm och här får vi alla förutsättningar att regissera en makalös restaurangupplevelse för våra gäster och skapa en hotspot för många långa nätter i Marbella” säger Robert Wieczorek, Director of Operations.