Få fina rabatter på Miamis hotell hela sommaren

Planerar man att besöka solskensstaden Miami under sommarsemestern finns det pengar att spara på flera av stadens hotell och övernattningsboenden. Fram till den 30 september håller Miamis turistråd nämligen ”Miami Hotel Months”.

Under Miami Hotel Months ger 80 boenden – allt från trevliga strandstugor till exklusiva resorter – fina rabatter och erbjudanden på övernattning, måltider och aktiviteter.

Man kan bland annat spara 20 % på övernattningar på Beacon Hotel South Beach, som ligger vid stranden i Art Deco-kvarteret South Beach, eller få var tredje natt gratis på Carillon Miami Wellness Resort, som har korats till en av de bästa sparesorterna i USA av Conde Nast Traveler. På hotellet Loews Miami Beach får man en kupong på 75 $ per natt man övernattar som kan användas i hotellets restauranger och på InterContinental Miami får alla övernattande gäster ett gratis ”Beach Bliss-paket”, med tillgång till hotellets strandklubb och lån av cyklar.

Miami Hotel Months är en del av turistrådets kampanj Miami Temptations Program, som utöver erbjudanden på hotell under sommaren bland annat har erbjudanden på stadens restauranger i augusti och september samt på sevärdheter och museer i april och maj. 

Läs mer om alla erbjudanden här:  www.miamiandbeaches.com/deals/temptations/hotel-months