En liten del av Belgien – mitt i Stockholm

Restaurang Belgobaren är centralt belägen på Bryggargatan 12 i Stockholm och drivs av Linda Liljeholt med personal.

– Hemma hos mig vill jag att mina gäster ska känna sig välkomna och avslappnade. Precis den känslan av gästfrihet vill jag förmedla till mina gäster på Belgobaren, säger Linda.

– Tillsammans med mina härliga medarbetare gör vi allt för att skapa en trivsam miljö och samtidigt ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Vi på Belgobaren…
…är entusiaster och gillar den belgiska mångfalden i både öl, mat och människor.

– Det är spännande med ett land där man brygger fler än 1 000 olika ölsorter, har tre officiella språk, ett av världens bästa kök och samtidigt inte mycket större än Småland, säger Linda.

Mitt i Stockholm
Belgobaren ligger ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express i anslutning till Freys Hotel.

Oavsett om du är hotellgäst, jobbar i närheten eller bara är allmänt nöjeslysten så ligger Belgobaren bra till. Hit kan du komma för att äta en lyxig frukost. Den populära lunchen lockar många gäster dagligen. Under sommartid kan man njuta på uteserveringen och eftermiddagssolen. Belgobarens flaggskepp är den kravmärkta klassiska Moules frites, kokta musslor med färska pommes och majjo.

Belgobaren har öppet 365 dagar om året. Den välkomnande baren har en stor del av den belgiska ölen i kranarna och ännu desto mer på flaska. Du kan välja bland 350 olika sorters bra belgisk öl – allt från lager till trappistöl och stout.

Belgobaren har även en bakficka på Rådmansgatan 67 i Stockholm – Belgobaren Moules & Beer.