Draken

HOTEL DRAKEN:
På Clarion Hotel Draken tar det cinemagrafiska uttrycket för sig utan att be om ursäkt. Här möter historien framtiden och det nya får ta plats bland det gamla. 34 våningar av musik, konst, film och kultur som överraskar på varje plan. Det är här vi möts. För att äta, bo och umgås. För att uppleva och upptäcka. Här skapar vi historier tillsammans. Välkommen till Göteborgs nya kulturella epicentrum. Välkommen till Clarion Hotel Draken.


BRASSERIE DRAKEN:
På toppen av Clarion Hotel Draken, 33 våningar upp över älven och staden, svävar Brasserie Draken. Ett tidlöst och temperamentsfullt brasserie. Här serveras älskade brasserie-klassiker med en twist ihop med en häpnadsväckande utsikt och en vinlista med över 250 handplockade viner att välja mellan. Här blir du väl omhändertagen av kunniga människor som brinner för mat, vin och service som bjuder på en ny, generös brasseriekultur på toppen av Göteborg.
Våningen över Brasserie Draken kan ljudet av klirrande glas höras eka ut i lokalen från den tillhörande rooftop baren. En livlig bar som handlar mer om odödliga klassiker med modern attityd än experimentell mixologi. Upplev drinkar i världsklass och utsikt som ingen annanstans från våning 34 på Clarion Hotel Draken.

HEURLINS:
På Heurlins välkomnas du av ett unikt koncept där det bästa av två världar möts. Sött och salt. Bakverk och bubbel. Mat från havet och lokal öl. Heurlins är hälften restaurang med fokus på mat från havet och hälften konditori som älskar bubbel till det söta. Fish and chips, prinsesstårta, fisktacos och eclairer. Här finns lite av allt och något för alla. Ta det som lockar dig mest eller vägra välja och smaka på allt. Välkommen till oss på Heurlins, en saltstänkt havsbistro med ett stort sötsug!

OBIE SPA:
Välkommen till ett urbant spa i Drakens anda med sin grund i den nordiska kulturen med minimalistiska, mörka och råa material. Låt ljuset, vattnet, ångan, svalkan och värmen omfamna dig och gör din kropp och själ till ett med naturen genom avslappning och perspektiv till en hektisk tillvaro. Bli förförd av det nordiska klimatets lustfyllda dramatik och ta din tid och möt din egen reflektion på Obie Spa.

KONFERENS & EVENT:
Clarion Hotel Draken är en världsunik mötesarena och skådeplats för alla former av nöjen med bland annat legendariska biograf Draken, kulturscen, konferenslokaler och bankettsal. Inte minst med Perspective 32, Göteborgs mest spektakulära mötes- och eventvåning på våning 32 med en oslagbar utsikt över staden och hamnen. Mötet mellan människor ligger oss varmt om hjärtat och vår vision är att föra samman människor, idéer, gäster, grannskapet, staden och omvärlden. Är du redo att ta ditt möte till nästa nivå eller nyfiken på den värld av möjligheter som väntar på Clarion Hotel Draken som mötes- och eventplats? Kontakta oss på sales.goteborg@strawberry.se.