by BILLGREN lanserar exklusiv silverkollektion till män under nytt varumärke: NOBEL by BILLGREN

Nu lanserar by BILLGREN exklusiva och tidlösa smycken för män, i äkta 925 sterling silver. by BILLGREN är sedan tidigare ett etablerat smyckesmärke för män, men nu tar dom smyckena till nästa nivå. “Våra silversmycken kan du bära varje dag, vid alla tillfällen, vem du än är”.

Johan Billgren, grundaren av by BILLGREN, ser tydligt att efterfrågan för herrsmycken ökar för varje säsong, men det finns ett glapp i utbudet. På marknaden idag finns där ett bra sortiment av stålsmycken från flera aktörer, varav by BILLGREN är en av dem. Dessa smycken har en prislapp som passar den breda marknaden samt håller en hög kvalité. Dock är glappet mellan stilfulla stålsmycken och exklusiva smycken i äkta ädelmetall såsom silversmycken väldigt stort.

Johan förstod att marknadens behov för smycken som både känns och andas exklusiv, utan att bränna hål i plånböckerna, är stor. Därför tog han fram det nya varumärket NOBEL by BILLGREN. Materialet, 925 sterling silver, som dessa smycken är tillverkade i. NOBEL by BILLGREN är varumärket som riktar sig till den stil- och trendmedvetna mannen, som vill bära silversmycken paketerade i ett exklusivt varumärke.

“Exklusiva smycken med stil och klass, en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.”

Många herrsmycken idag säljs som present. I perspektiv både till värde och miljö, är det väldigt fint att ge bort ett smycke som personen kommer kunna bära i många år framöver.

Idén bakom by BILLGREN

Johan Billgren, grundare av by BILLGREN, har alltid drivits av en längtan att skapa. Detta tog sitt uttryck när han från tidig ålder upptäckte skapandets kraft inom såväl musik, mode som företagsvärlden.

Idén till by BILLGREN grundades med en ambition om att ge världen herraccessoarer – med en prislapp som passar de flesta plånböcker.

“Vi levererar tidlösa accessoarer och ett gediget hantverk med ett fantastiskt värde för pengarna”