Bröllop och fest på Garveriet

Vi är en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten skapar förutsättningar för innovativ utveckling, med utgångspunkt i hållbarhet kring mat, möten och kunskap.

Personligt

Enkelt för de närmsta, eller stor fest? Låt oss hjälpa er att skapa minnen för livet! Vi arrangerar ert bröllop eller fest i fantastisk vacker industrimiljö med hänsyn till klimat och miljö strax utanför Göteborg. Hos oss blir ni personligt omhändertagna av vår fantastiska personal.

Hållbart

Bröllop, middag med släkten, dopkaffe eller fira en jubilar? Oavsett vilken årstid man gifter sig eller har en fest, finns det nästan alltid något från naturen att använda till brudbuketten eller dekoration. Som vårblommor, blåbärsris, färgsprakande höstlöv eller grankvistar.

Närheten till naturen och Göteborg, hållbarhet i fokus samt möjligheten att sy ihop en minnesvärd fest i våra härliga lokaler gör att Garveriet är ett utmärkt val för bröllop.

Vi erbjuder bröllop- och festpaket från 795 kr/person och anordnar privata tillställningar och bröllop upp till 300 personer.

På Garveriet fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade och ekologiska svenska råvarorna. Och vår vision är att det ska vara ärligt och äkta. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken och hur vi komponerar våra hållbara menyer.