Alla hjärtans dag-gåvor från Rituals

Fira kärleken med en meningsfull gåva till någon du håller kär denna Alla Hjärtans Dag. Rituals har ett brett sortiment av gåvor som passar både män och kvinnor. Gåvorna till kropp och hem är ett sätt att visa din uppskattning och inspirera någon du tycker om att ro om sig själva lite extra.

Till kropp

1. THE RITUAL OF AYURVEDA & SAMURAI GÅVOSET MEDIUM – 380 kr styck
Ge bort ett gåvoset färdigpackat med härliga produkter för kropp och sinne. Gåvosetet från The Ritual of Samurai är speciellt anpassad till manlig hud och innehåller ett duschskum, svalkande duschgel, kroppslotion och en ansiktsskrubb. Gåvosetet från The Ritual of Ayurveda doftar balanserade av indisk ros och sötmandelolja och innehåller ett duschskum, kroppskräm, kroppsskrubb och doftljus.

2. ROI D’ORIENT – 465 kr
Skäm bort någon du håller kär eller dig själv med denna exklusiva parfym som har en kryddig doft av arabisk amber och vitpeppar.

3. REVE DE HANAMI – 465 kr
Skäm bort någon du håller kär eller dig själv med denna exklusiva parfym med doft av sakurablommor och fruktiga toner av litchi, päron och begamott. Doften är inspirerad av Rituals omtycka kollektion The Ritual of Sakura och tar dina sinnen till Japans väldoftande och livfulla hanami-säsong.

4. THE RITUAL OF OUDH DUSCHSKUM – 105 kr
Ge bort ett ikoniskt duschskum från exklusiva The Ritual of Oudh som bjuder på rökiga och fylliga aromer. Genom att trycka ut en liten mängd gel i handen förvandlas gelen till ett fylligt rengörande skum i kontakt med vatten, ren vardagslyx.

5. THE RITUAL OF AYURVEDA KROPPSKRÄM – 195 kr
Denna kroppskräm från The Ritual of Ayurveda skapar harmoni i kropp, sinne och själ tack vare den ljuvliga doften av indisk ros och sötmandelolja. Kroppskrämen innehåller 91% ingredienser av naturligt ursprung, ger intensiv näring åt huden och gör den underbart mjuk.

Till hem

1. PRIVATE COLLECTION DOFTSTICKOR – 485 kr
Ge bort Rituals exklusiva doftstickor från Private Collection till någon du håller kär. Doftstickorna från Private Collection erbjuder kryddiga, exklusiva dofter och är också en elegant inredningsdetalj i varje hem.

2. SIGNATURE COLLECTION DOFTLJUSHÅLLARE – 345 kr
Välj en av åtta mönstrade ljushållare från Signature Collection och ge bort till den inredningsintresserade på Alla Hjärtans Dag. Ljushållarna är noga designade i guld och silver och är tillverkade i porslin. Det finns även möjlighet att köpa till värmeljus med doft till ljushållarna.

3. THE PERFUME GENIE – 995 kr (INKLUSIVE DOFTPATRON 1295 kr)
The Perfume Genie är en modern och innovativ doftspridare som man enkelt styr via en app. På så vis kan man bestämma när och hur mycket doft man önskar sprida i hemmet. Den eleganta designen gör att doftspridaren också blir till en vacker del av inredningen.

4. THE RITUAL OF AYUREVDA MINIDOFTSTICKOR – 160 kr
Minidoftstickorna från The Ritual of Ayurveda är ett naturligt och elegant sätt att ge hemmet en underbar doft. Just dessa doftar värmande av indisk ros och sötmandelolja. Doftstickorna passar perfekt i ett lite mindre rum och doften räcker i upp till 4-5 veckor.

5. PRIVATE COLLECTION HANDTVÄTT – 115 kr
Ge någon du håller kär en exklusiv handtvätt från Rituals Private Collection. Handtvätten blir med sin exklusiva design en vacker detalj vid handfatet och gör stunden när din kära tvättar händerna lite mer meningsfull.