ALL I AM Beauty räddar hösten med deras nya Supreme Creme Sticks!

ALL I AM Beauty hjälper dig att ta din make-up rutin till nästa nivå med deras nya Supreme Creme Sticks! Dessa ultimata multifunktionsticks har en silkeslen krämig formula, är enkla att använda och ger ett snyggt resultat som håller hela dagen. Med fem nyanser att välja mellan täcker dom alla dina behov och blir ett måste för makeup on-the-go.

Bronzer: Skapa ett solkysst glow och perfekt contour med Supreme Creme Stick Bronzer. Den krämiga formulan smälter sömlös in i huden för att framhäva dina ansiktsdrag. Produkten kommer i två nyanser, Dark Mocca och Medium Baked.

Användning: Svep produkten på kindbenen, käklinjen eller nyckelbenen för omdelbar definition. Går även att använda som en ögonskugga. Blanda med fingertopparna, make-up sponge eller en kompakt borste för ett naturligt strålande resultat.

ROUGE: Addera färg med Supreme Creme Stick Rouge. Den sammetslena texturen glider lätt över huden och smälter in. Produkten kommer i två nyanser, Pink Coral och Romantic Plum.

Användning: Svep produkten på kinderna, läpparna eller använd som ögonskugga. Blanda med fingertopparna, make-up sponge eller en kompakt borste för ett naturligt strålande resultat.

HIGHLIGHTER: Supreme Creme Stick Highlighter är den ultimata produkten för alla glow-älskare. Den krämiga formulan blandas sömlöst in i din hy och skapar ett omedelbart lyster!

Användning: Svep produkten på kindben, näsben, nyckelben, ögonlock eller axlar för ett smickrande glow. Blanda med fingertopparna, make-up sponge eller en kompakt borste för ett naturligt strålande resultat.

Pris: 369kr

Finns att köpa på alliambeauty.com, NK och Lyko från och med den 25:e augusti.