Adventskalendrar 2023

Årets skönhetskalender från Apoliva! 

Kalendern är fylld med 24 härliga Apoliva-produkter för både ansikte, kropp och hår. En fin möjlighet att prova många olika Apoliva-produkter på en gång. Alla produkter finns också att köpa var för sig i de flesta av Apotekets butiker eller på Apoteket.se. En härlig present att ge bort, eller varför inte unna dig själv! 

Värde 1 566 kr 

Lycka i en lucka! Varje dag under 24 dagar väntar en överraskande boost till din hud.
Bakom luckorna i årets kalender gömmer sig våra magiska ampuller, 2 ml aktiv hudvård i sin mest koncentrerade form. Superserum som tar din hudvårdsrutin till en helt ny nivå. Ge din hud en gåva varje dag eller knäck en när du behöver en extra boost, du får ampuller från vårt original-sortiment och uppgraderade Doctor Babor ampuller. Upptäck magin med att addera en ampull till din hudvård!

Lyxigt gåvoset från Clinique 24 sätt att ge henne en strålande jul. Passar alla hudtyper. Värde: 4339 kr, pris: 1830 kr.

Förgyll julen med LUMENEs lyxiga nordiska skönhetsadventskalender, där du varje dag får glädje
av en av de 24 veganska produkterna. Den färgglada designen som har inspirerats av det unika
nordiska ljuset innehåller våra mest spännande nyheter och tidlösa bästsäljare: 18 hudvårds- och sex
makeupfavoriter.

949 SEK, PRODUKTERNAS VÄRDE 2846 SEK

Njut av glammiga gåvor! Räkna ner till den mest förtrollande gåvan av alla med Bursting With Surprises limited edition adventskalender – en fin box med 24 små och stora överraskningar att unboxa varje dag. Värde: 6030 kr Pris: 2295 kr

Rituals presenterar den nya klassiska adventskalendern inspirerad av House of Rituals, en kalender med vacker design och 24 noggrant utvalda, exklusiva gåvor som sätter guldkant på adventstiden.

Beauty Julkalender 2023 är tillbaka med 24 överraskningar att upptäcka dag efter dag. Smink, hudvård, bad, accessoarer … Upptäck ett urval av must-haves från SEPHORA COLLECTION inför jul och nyår. Det svåraste blir att vänta till jul för att öppna alla luckor.  
Årets nyhet? Upptäck 24 exklusiva produkter på TikTok genom att skanna QR-koderna: handledningar, hacks makeup och crash-tester, allt för att upptäcka dina nya produkter som du inte kommer att kunna leva utan.

Om du ännu inte har gett Yves Rocher’s adventskalender en chans att glänsa i ditt hem, är det dags att rätta till det misstaget. Det här är inte bara en adventskalender; det är en månadslång fest av högkvalitativa skönhetsprodukter som lyfter varje dag i december. Årets version är särskilt prisvärd, erbjuden till det förmånliga priset av 549 kronor, en minskning jämfört med tidigare år. Den tematiska fokusen ligger på naturens under, och erbjuder en rad exklusiva produkter inom ansiktsvård, smink, kropps- och hårvård.