Ad Astra By Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm. 

Strax söder om Stockholm, närmare bestämt 28 minuter bort, ligger Rivieran. Nu behöver du inte längre lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Det kan låta osannolikt men det är faktiskt sant. Här möts du av dubbla utomhuspooler med utsikt över Snäckvikens mynning likväl som det förstklassiga Vana Spa. Du kan faktiskt simma inifrån Vana Spa ut till poolen utomhus. Njut av finsk bastu, hamam, ångbastu, och tre exklusiva pooler med möjlighet att fånga solen från den härliga utomhusdelen. Vana spa erbjuder ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser. 

Här finns också en italiensk piazza med franska petanque-banor, möjlighet att äta en riktig napolitansk pizza eller bara avnjuta en Aperol Spritz invid fontänen. 

Ad Astra by Elite är en upplevelse där destinationen är resan. Oavsett om du vill se en film i biografen, livsnjuta i det härliga spaet eller ha en konferens med Champagne-karaoke så finns allt här i en unik sekelskiftesmiljö. 

Ad Astra by Elite är väldigt speciellt, och det beror inte nödvändigtvis på nöjesutbudet som består av Champagne-karaoke, shuffleboard, biljard, biograf, två restauranger och tre pooler. Inte heller de smakfullt inredda rummen och de sex fantastiska sviterna med utsikt över Snäckviken. Faktiskt inte heller de tolv fina konferensrummen där det största tar upp till 150 gäster. Det är för att här har man samlat allt under ett och samma tak, under stjärnorna invid Snäckviken.