Bli 21–5 ägare – ett nytt sätt att leva och bo på

I rätt omgivningar levs livet lite mer. Här finns utrymme för närvaro och reflektion. 

Ta in dofterna från de mjuka kullarna i Toscana, plocka apelsiner från altanen på Mallorca, åk till egen våning i Paris, eller lev det totala alplivet i Chamonix. 
Som till exempel Ann & Anders som under hela året kan alternera och åka med familj och vänner till boenden på fem attraktiva platser i Europa. 

Konceptet 21–5  bygger på en samling ägarföreningar där 21 familjer går ihop och äger fem unika semesterbostäder på gemensamt utvalda platser och därmed äger varje familj/person 1/21 del var. 

Fem bostäder med ett genomsnittligt värde på fyra gånger så mycket som du investerar.  

När man delar får man helt enkelt mer för pengarna 

Fler och fler väljer att bli en del av en 21–5  förening, snarare än att köpa eller hyra sin semesterbostad. 
Anledningen är att många vill känna sig fria från allt ansvar som det betyder att äga en enda bostad. En annan orsak är ekonomin – när man delar får man helt enkelt mer för pengarna. Oavsett vilken ingångsvinkel man har till 21–5 konceptet, är det svårt att inte bli påverkad av alla bostäder på så många olika unika platser i världen. 

I alla boenden finns en förkärlek till att bevara fina originaldetaljer.  

Så här går det till 

Konceptet bygger på en önskan att göra det möjligt för fler att få möjligheten att äga ett  semesterhem  i Sverige och utomlands och därmed öka livskvaliteten för en målgrupp som kanske inte haft möjligheten tidigare. 

Unika bostäder på drömdestinationer, ger dess ägare upplevelser som inte varit möjligt utan detta koncept. 
Varje familj/person äger sin egen (1/21) del av var och en av de  fem  bostäderna, där samtliga parter står på köpehandlingarna. Familjerna delar på kostnaderna och får råd med  fem  hus att åka till istället för bara ett.

Kärleken till vacker stil, inredning och material i bra kvalité är påtaglig. 

Teamet på 21–5  tar hand om allt, från att hitta rätt bostäder, förhandla på plats, förvärva, renovera, möblera och inreda för att slutligen göra bostäderna redo för varje familj. Därefter fortsätter  21–5  som förvaltare/administratör av föreningen och bostäderna, och ser till att allt fungerar. 
Allt från hjälp med årsstämma, poolrengöring, städning av bostäderna till trädgårdsarbete och mycket annat.  Det enda som du och familj behöver tänka på är att planera och fira underbara semestrar i era fem sköna, unika semesterhem.  

21–5  hyllar de lokala hantverkarna som håller traditionerna vid liv – både i byggstil och teknik.  


 
För några familjer kan det var mer attraktivt att köpa en andel i en redan etablerad förening som har alla fem bostäder i drift – detta främst av två orsaker: 

  • du kan se de fem faktiska bostäderna du blir delägare i 
  • du kan åka på semester i stort sett på en gång.   
I en 21–5 bostad finns det plats för familjen och utrymme att umgås. 

Var ligger bostäderna? 

I princip kan bostäder erbjudas till en 21:5 förening var som helst i världen. Det finns dock kontinenter och länder som inte är så intressanta för de allra flesta. Därför undviker man exempelvis länder med ekonomisk och religiös instabilitet och 21:5 teamet införskaffar hus och lägenheter på destinationer som är attraktiva för skandinaviska familjer.  

Således ligger bostäderna i Europa  med  New York  som  enda undantag hittills.  De köps  i städer eller på  spännande platser  som är attraktiva i stort sett året om och där  man  inte tröttnar på utbudet av lockande upplevelser.