Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar sommarterrass på Djurgården

Mellan juni och augusti kommer gäster kunna inleda kvällen med somriga rätter på Skippers Inn 
– en sommar pop-up på terrassen utanför Michelin-krogen AIRA på Djurgården i Stockholm. Det är stjärnkrögarna Tommy Myllymäki och Pi Le som tar chansen att servera sina egna sommarfavoriter 
i en unik miljö invid Stockholms hamninlopp.

– Skippers Inn är en möjlighet för oss att servera maten vi själva älskar och associerar med en fin sommar. Det blir friterad kyckling, skaldjur och massvis med andra härliga rätter! Båtplatser finns för gäster som kommer sjövägen. Skippers Inn är det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna, säger Tommy Myllymäki.


Skippers Inn ligger i direkt anknytning till Michelin-belönade restaurangen AIRA som också drivs av Tommy och Pi, men det poängteras att restaurangerna inte ska blandas ihop. 

– Vi älskar och är otroligt stolta över allt vi åstadkommer på AIRA – men nu såhär under sommaren känns det jättekul att kunna sänka garden och anamma en lite ledigare stil – på Skippers Inn kan gäster njuta av riktigt god sommarmat, eller bara slinka förbi för ett glas och lite tilltugg, säger Pi Le.


Sommaren på Skippers Inn tonsätts av kurerade spellistor från en ny musikprofil varje vecka. Terrassen har plats för 40 sittande gäster via bordsbokning och ett begränsat antal bord för drop-ins. Bryggan som vetter in mot marinan längs långsidan av huset har plats för 100 gäster, för dem som bara vill avnjuta något gott att dricka, lite tilltugg och härligt sommarhäng.