Tanrevel PRO – Spraytan för hemmabruk

The future has arrived! Tanrevel PRO är den nya och förbättrade spraytan maskinen för hemmabruk. På bara 15 sekunder kan du få en naturlig, jämn och solkysst bränna. Ja du hörde rätt – sekunder! Det är samma veganska och naturliga formula men med en ny och förbättrad maskin som kan användas på både kropp och ansikte. Det är det ultimata spraytan kitet för dig som vill få en naturlig och säker bränna på bara sekunder. I kitet ingår Tanrevel PRO spraytan maskin, Original Refill PRO (150ml) & PRO USB-laddare.

Gör så här:

FÖRBERED HUDEN
Börja med att ge din hud en skonsam exfoliering 24 timmar innan spraytan för att avlägsna döda hudceller. Exfoliering hjälper din spraytan att fästa bättre på huden och blir mer långvarig.

LADDA & FYLL
Nu är det dags att ladda din tanrevel maskin! Använd USB laddaren och ladda i 1-2 timmar innan du börjar spraya. För att fylla maskinen med formula, öppna upp locket på maskinen och behållaren. Lägg toppen på flaskan i behållaren. Fyll maskinen med formula genom att klämma på flaskan.

SPRAYTAN
Gör dig redo att få en solkysst bränna! Vi har gjort användandet av Tanrevel väldigt enkelt. Håll bara maskinen 15-20 cm från kroppen och applicera i långsamma rörelser i 15-30 sekunder. Du bestämmer själv hur brun du vill bli baserat på antalet lager du applicerar.

NJUT AV RESULTATET
Du kommer att se ett resultat direkt efter applicering. Därefter kommer brännan att utvecklas mer under de kommande 6 timmarna