Silicea söker män till stort hårtest

Grunden till vackert hår är ingen hemlighet, det börjar med rätt näring inifrån. Något som Silicea vill sätta fokus på genom Sveriges största hårtest. I hårtestet får deltagarna chans att prova på Original Silicea i tre månader kostnadsfritt. Intresset har varit enormt, men fortfarande behövs det fler män. Vilken man känner du som borde delta?

– Vi är jätteglada för det stora intresset och alla tusentals anmälningar som kommit in. Men vi lägger stor vikt vid att få en variation bland deltagarna för att resultatet ska bli trovärdigt. Därför uppmanar vi nu fler män att ansöka – vi saknar dem, säger Hanna Magnusson, VD på Octean AB med varumärket Silicea.

Män blir ofta tunnhårigare* än kvinnor, och det kommer ock tidigare i livet. Med rätt näring inifrån ger man kroppen möjlighet att skapa hårstrån som är tåliga, glansiga och välmående. Det spelar ingen roll om man är kvinna eller man, eller vilken hårtyp man har. Receptet till ett tjock och vackert hår är detsamma.

– Vi vill be alla att sprida, tipsa och kanske till och med anmäla män i sin närhet till testet. Det är superenkelt och man har allt att vinna. Vem vill inte ha ett tjockt och välmående hår? säger Hanna Magnusson.

Om hårtestet

Sveriges största hårtest syftar till att öka kännedomen om att ett tjockt, vackert och välmående hår börjar med rätt näring inifrån. Samtidigt vill man genom hårtestet samla in kunskap om hårets betydelse för testdeltagarna. Målet är att omkring 1000 personer kommer att ingå i testet och prova Original Silicea kapslar i tre månader, helt gratis. Till testet söker man män och kvinnor, från norr till söder och i alla åldrar.

Bakom Sveriges största hårtest står Silicea, som har ett av marknadens mest populära och rekommenderade kosttillskott för hår, hud och naglar – Original Silicea kapslar.

Ansök till Sveriges största hårstest
Vill du delta? Eller känner du någon man som borde? Gå in på www.sverigesstorstahartest.se och ansök.

*Observera att Original Silicea kosttillskott inte har något resultat vid ärftligt håravfall.