Nytänkande skönhetsklinik i historisk lokal på Östermalm

Bodyflights vd  Micha Velasco och influencern Atousa Johansson öppnar en ny skönhetsklinik på Östermalm. 
 
Entreprenören Micha Velasco, idag vd för upplevelsebolaget Bodyflight Sweden och ägare av VREX, har tillsammans med influencern, toppbloggerskan och fembarnsmamman Atousa Johansson öppnat en skönhetsklinik i Inject Academys välkända lokaler på Östermalm. Tidigare huserade Camilla Läckbergs företag Hedda Care i samma lokaler och nu är det alltså dags för den nya skönhetskliniken ES Injection Clinic att flytta in. 
 
I samband med att den nya lagen om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar trädde i kraft förra året, 1 juli 2021, föddes idén om att öppna en ny skönhetsklinik, mitt på Östermalm.  

– Från idé till köp tog det bara tre månader. Jag har alltid drömt om att driva en skönhetsklinik och att göra det i den här lokalen som tidigare ägts av väldigt stora aktörer känns magiskt, jag får föra arvet och historian vidare, säger Atousa. 

Atousa har lång erfarenhet inom skönhetsindustrin och har i flera år arbetat på skönhetssalonger, bland annat som marknadschef för ett annat skönhetsföretag.  

Micha kommer från upplevelseindustrin och är medgrundare och vd för upplevelsebolaget Bodyflight Sweden, och ägare av VREX, ett av världens största VR-center som ligger i Bromma. Micha har dessutom en juristutbildning och erfarenhet av att driva företag i mer än femton år. Atousa kommer att sköta det operativa på kliniken och vara den kunderna träffar på plats medan Micha har hand om ekonomin. Målet är att bli en av branschens bästa och mest innovativa skönhetskliniker. 

– Skönhetsbranschen har stor potential och allt tyder på en fortsatt god tillväxt, vilket gör den här investeringen rolig och intressant, säger Micha Velasco. Vi vill också att det skall vara naturligt för män att titta in hos oss och därför har vi manliga injektionsbehandlare som arbetar på kliniken. Män är fortfarande försiktiga när det gäller injektionsbehandlingar men trenden med ”bro-tox” växer och vi vill att alla ska känna sig välkomna. 

  

ES Injection Clinic kommer bland annat att erbjuda skönhetsbar med injektioner.  Tanken är att kunden kan kunna slinka in på en snabb skönhetsbehandling. Det kommer även att arrangeras injektions-After-Work dit man kan gå tillsammans med vänner. Tanken är att det ska vara både tryggt, roligt och enkelt att göra en skönhetsbehandling. 

– Vi arbetar endast med certifierade och legitimerade injektionsbehandlare. Två dagar i veckan kommer vi även att erbjuda drop-in för snabba skönhetsbehandlingar där kunder kan slinka in och göra exempelvis ett trådlyft eller en injektionsbehandling. Vi vill urskilja oss från de klassiska injektions-klinikerna, vi är inte som alla andra och vill inte vara en i mängden. Vi vill vara mer tillgängliga, uppmuntra till spontanitet och sätt kundens behov i fokus, Men fortfarande gäller såklart en 48 h konsultation avslutar Atousa  

ES Injection Clinic ligger i den välkända lokalen på Östermalmsgatan 82 och utför estetiska skönhetsbehandlingar. Fokus ligger på naturlig skönhet där fina linjer och rynkor kan minimeras med hjälp av trådlyft, fillersbehandlingar och andra injektionsbehandlingar. Samtliga injektionsbehandlare på kliniken är legitimerade och har stor erfarenhet för att kunna erbjuda trygga behandlingar.