NO:MA – trygga och effektiva behandlingar

Nyöppnade NO:MA Sthlm ligger på vackra Norr Mälarstrand i Stockholm och är en medicin estetisk klinik med fokus på avancerad hudvård och estetiska injektionsbehandlingar. I slutet av förra året öppnade denna klinik då Bahare Norian, en av de två grundarna, kände att det saknades en klinik som sätter kunden i centrum och som fokuserar på trygga och effektiva behandlingar.  

Bahare Norian är legitimerad tandläkare i botten men har gått flera fortbildningar med inriktning på estetiska injektionsbehandlingar.  

– Jag sätter alltid kunden i fokus och det är viktigt för mig att utgå från varje individs egna förutsättningar för att nå ett optimalt resultat. Jag lägger stor vikt vid säkerheten och kunden ska känna sig helt trygg när jag utför mina behandlingar. En behandling kan vara både trygg och effektiv på samma gång och jag tummar aldrig på resultatet säger Bahare med ett leende.  

De flesta av oss vill se yngre och fräschare ut, men det är inte all som är beredda att lägga sig under kniven. Att arbeta med ett beprövat och säkert fillerpreparat kan många gånger vara ännu bättre än klassisk kirurgi. Bahare har genom åren jobbat med flera olika produktmärken men har det senaste året fördjupat sig i Juvèderms produkter och dess unika sätt att behandla genom MD- koderna. 

– MD-koderna är unikt för Juvèderm och är en serie strategiskt lokaliserade punkter, en slags karta att utgå från för att kunna skapa så naturligt och önskvärt resultat som möjligt. Varje punkt innefattar även olika tekniker, injektionsdjup och produktmängder. Vid konsultationen diskuterar vi kundens känslomässiga önskan om förändring, det kan t.ex. handla om att se mindre arg, ledsen och trött ut, eller ge huden ökad lyster och ett piggare utseende. Därefter kan vi som behandlare enklare besluta vilka punkter som bör behandlas och prioriteras för att komma åt känslan som kunden beskrivit och för att åstadkomma ett så naturligt resultat som möjligt, säger Bahare. 

Juvéderm är en hyaluronsyrebaserad filler och är en av de första produkter av det slaget som blev godkänd av Amerikas motsvarighet till Läkemedelsverket, FDA. Juvéderm finns i flera olika varianter för behandling av allt från fina linjer till djupa veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet. Juvèderm Voluma är en lite tjockare filler med hög lyftkapacitet. Denna fillerprodukt används främst till att förstärka och förbättra kinderna och ansiktets mellersta del. Hakpartiet, käklinjen och ansiktets nedre del passar också bra med en tjockare filler medan andra produkter i portfolion är mer lättflytande och framtagna specifikt för läppar och ytliga linjer. Det finns även en produkt som heter Juvèderm Volite. Denna produkt skiljer sig från det övriga sortimentet då dess främsta uppgift inte är att fylla ut ett område, utan istället boosta huden med mängder med fukt och glow.  Den är en underbar skinbooster som ökar spänsten i huden, samtidigt som den föryngrar och jobbar på små fina linjer. 

– Det är fantastiskt tillfredställande att får arbeta med en så pass välkänd och beprövad hyaluronsyrafiller som Juvéderm. Det går inte att stoppa hudens åldrande, men med hjälp av en säker filler som Juvéderm går det att mota Olle i grind och hjälpa kunden på bästa sätt. När huden i ansiktet börjar förlora sin volym och densitet, känns det skönt att det finns en produkt som Juvéderm som behandlar dessa fina linjer, veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet på ett säkert och effektivt sätt, avslutar Bahare.