Investera i din hälsa och få din kropp i balans – med Bülowmetoden

Det finns otaliga bantningsmetoder, men hur många håller och är välgörande i längden? För den som är missnöjd med sin kost och hälsa handlar fokus ofta på att tappa i vikt, men med den helhetsinriktande Bülowmetoden är det balansen i kroppen som återställs – och du lär dig samtidigt att lyssna till din kropp ur ett hälsomässigare perspektiv. 

Eva Bülow som driver Bülow Clinic sedan 13 år tillbaka har en omättlig kunskapstörst som har lett henne dit hon är idag. Med en bakgrund som sjuksköterska och i samarbete med läkare har hon förfinat en gammal beprövad kunskap och därigenom utvecklat Bülowmetoden. Metoden hjälper din kropp att reparera sig själv, du hittar idealvikten på köpet och i sin tur kan en rad sjukdomar undvikas. Metoden kombinerar en kost med rätt näring och råvaror så den arbetar optimalt för varje unik individ. I samband med verksamheten har hon även skrivit en rad böcker, där den senaste ”Ät för livet” består av tankesättet kring Bülowmetoden. Boken finns numera att köpa på Amazon.com f ro m 1 april 2023. 

– Allt som har hänt i mitt liv ser jag som något jag kan använda och göra något bra av. I min värld jobbar jag inte. 

Just nu skriver hon på sin tredje bok, Leva eller existera – vad är skillnaden? Där fördjupar hon sig ytterligare i hur våra kroppar fungerar. Eva har själv levt som hon lär i drygt 40 år och är extremt engagerad i att kunna föra sin kunskap och livsstil vidare. Den personifierade hjälpen klienterna får under behandlingen följs till en början upp med dagliga samtal och specifik feedback på vägen. Alla har olika förutsättningar och målet är att kunna lära klienten att lyssna på kroppens signaler, men utan att behöva sluta njuta av livet och sådant man tycker om. 

– Jag tror inte på förbud. Var och en kommer med tiden underfund med hur dennes kropp fungerar. Vad vore livet om man inte fick äta och dricka gott? Det smarta med metoden är att alla kroppar har sin egen idealvikt och när denna uppnåtts utgår man från det. 

Av alla som har genomgått metoden hos Eva är det ingen som inte har nått sina resultat, men det gäller att man följer den till punkt och pricka och faktiskt förstår alla fördelar som kommer att avspeglas efter behandlingsperioden. Utöver avsevärt bättre mående blir man också snyggare på köpet. 

– Jag har följt 1000-tals personer som har gjort det här och det existerar inga misslyckanden. Folk når de mål som de sätter upp. Men man måste lyssna på kroppen!  

Om du vill bli av med dessa problem, få tillbaka balansen i kroppen och din ursprungliga form på kroppen är du välkommen att kontakta Eva Bülow, Leg. sjuksköterska, Bülow Clinic för en fri konsultation. Avdragsgillt för företag. info@bulowclinic.com, WhatsApp +46 707 20 69 29