BeautyAct presenterar årets största makeupnyhet – Radiant Cream Colour Sticks

Radiant Cream Colour Sticks är en multifunktionell produkt som fungerar både som rouge, highlighter och bronzer. Den kommer i tio färger från toner av rosa och rött till guldiga och jordiga nyanser. Välj en eller flera nyanser beroende på om du vill skapa en naturlig makeup eller en mer färgstark dramatisk look och applicera på ögon, läppar, och kindben. För bästa resultat och enkel applicering använd den nya makeupborsten Precision Cream Cheek Brush.

BeautyAct’s Radiant Cream Colour Sticks kommer tio nyanser, varav fyra i bronziga toner, två i skimrande guld samt fyra i toner av rosa, rött och korall. De kommer i en lyxig återvinningsbar hylsa som går i samma nyans som produkterna. Deras krämiga konsistens med vårdande ricinolja och avokadoolja gör att din hy kännas återfuktad och vacker hela dagen. Radiant Cream Colour Sticks är perfekt även när du vill spara tid, varse sig du önskar en snabb touch-up eller enkelt vill skapa en festligare look.

BeautyAct’s Radiant Cream Colour Sticks i vackert bronziga nyanser passar utmärkt för exempelvis contouring eller när du vill ge ditt ansikte ett härligt solkysst glow. För att huden ska bibehålla en fin lyster som håller hela dagen innehåller dessa nyanser squalane och vitamin E.

För att addera en hälsosam lyster passar de två guldiga nyanserna utmärkt, de är enkla att applicera i lager för en naturligt skimrande och jämn finish. I likhet med en highlighter är de idealiska att använda på såväl ögon, ansikte som läppar.

De colour sticks som går i toner av rosa, rött och korall smälter fint in i huden, skapar dimension och ger ansiktet färg liksom ett rouge. Prova gärna att applicera högre upp på kindbenen för att framhäva dem med färg och lyster.