BeautyAct by KICKS lanserar färgstark julkollektion

Färgstarkt, glittrigt och glowigt! Det är ledorden för BeautyAct’s limiterade julkollektion som innehåller både makeup och makeupborstar. Inspiration till kollektionen har hämtats från julen och de senaste makeuptrenderna – men framförallt är det från KICKS egna skönhetsexperter ute i butik. Vilka också är de som står närmast kunden. Här har BeautyAct tagit in deras önskemål och feedback, resultatet är en kollektion av och för alla som älskar skönhet och makeup. Huvudattraktionen är ögonskuggspaletten med flera glittriga, skimriga och matta ögonskuggor. I kollektionen finns även puder och highlighter för glow, makeupborstar och läppstift i härligt glittriga nyanser. Perfekt för den stundande säsongen som kantas av festligheter!

BeautyAct Warm To Go Eyeshadow Palette

Den perfekta ögonskuggspaletten för jul- och nyårssäsongen. Nio rikt pigmenterade glittriga, skimriga och matta skuggor som alla kan användas på egen hand eller blandade till perfektion för att skapa din signaturlook. Lätta att blanda ut och håller hela dagen (och kvällen)!

PRIS: 399 SEK, 1,5 g x 9.

BeautyAct Hydra Sheer Loose Glow Powder

Ett ultrafint puder framtaget speciellt för att ge din hud en vacker lyster med en hint av färg. Den släta och lätta formuleringen kan användas som den är eller blandas med andra produkter, exempelvis ansiktskräm eller foundation för ett subtilt glow.

Finns i färgerna; Bronze me up och Pearlised PRIS: 199 SEK, 12 g.

BeautyAct Flashlight Highlighter Stick

En krämig highlighter i praktiskt stift. Blandas lätt ut på huden och ger en hälsosamt glowig finish. Formulan är lätt och går att bygga upp från naturlig lyster till intensivt glow. Stiftet har en rundad form som gör appliceringen ännu enklare. Kan användas som highlighter på ansiktets höga punkter, som rouge, på kroppen eller ögonlocken!

Finns i färgerna; Bronze me up och Pearlised PRIS: 199 SEK, 5,5 g.

BeautyAct Full On Drama Lipstick

Krämigt och lätt glitterläppstift som skapar magi med ett drag! Har en rikt pigmenterad formula berikad med återfuktande ingredienser för mjuka läppar, bekväm att bära hela dagen. Lanseras i tre glittriga nyanser; Lost in you (Glittrande röd), Make me dream (Nude med en twist) och Sparkling nights (Djup och intensiv)

PRIS: 179 SEK, 3,5 g.

BeautyAct Precision Powder Brush

En makeupborste som är perfekt för att finfördela puder över ansiktet. Passar utmärkt att sätta basen eller applicera produkter i puderform på specifika delar av ansiktet, exempelvis käkben eller runt näsan. Perfekt för en mer precis och kontrollerad applicering.

PRIS: 199 SEK.

BeautyAct Precision Highlighter Brush

Det lilla borshuvudet gör det enkelt att applicera highlighters och contour i puderform jämnt och utan linjer eller hårda streck.

PRIS: 179 SEK.

BeautyAct Essential Crease Brush

Fluffig och rundad ögonskuggsborste, perfekt att blanda ut ögonskuggor till perfektion. Passar utmärkt i globlinjen och gör det enkelt att skapa mjuka övergångar utan skarpa linjer.

PRIS: 149 SEK.