MAT & DRYCK

Tre klassiker i ny tappning för höstrusket

UPPDATERADE KLASSIKER PÅ BOURBON
Håll dig varm i höst med en Bourbondrink – Låt dessa uppdaterade klassiker väcker mixologen i dig, och bjuda dina gäster på fest!

Läs hela inlägget »

Kräftskiva & surströmming – starka traditioner på Tennstopet

Augusti är en månad som bjuder på två starka traditioner på Tennstopet. Den festliga kräftsäsongen börjar den 6 augusti och avslutas med storslagen kräftskiva 23-26 augusti. Och under en dag den 16 augusti serveras surströmming på klassiskt vis.

Läs hela inlägget »

Årets finalister i tävlingen Sveriges bästa Gin & Tonic

Mängder av sökande har satsat stort för att få en finalplats i Schweppes tävling Sveriges Bästa Gin & Tonic 2018. Här är årets grymma GT-genier, som tog sig vidare för att göra upp i finalen på takparken SUS, Stockholm Under Stjärnorna, den 1 september. Tre professionella bartenders och tre entusiastiska hemmamixare kommer att tävla i respektive kategori. Här har vi dem!

Läs hela inlägget »

KROGRECENSION

Haga Bottega

Endast 5 minuter från centrala Stockholm, mitt emot nya Karolinska, ligger Stockholms nya fräscha inbjudande italienska restaurang. Här i Hagastaden som är den just nu mest växande stadsdelen i Stockholm finns det nya Elite Hotel Carolina Tower. Inrymd på bottenvåningen i hotellet har man skapat en otroligt mysig restaurangmiljö där man direkt känner sig välkommen och omhändertagen.

Läs hela inlägget »

Austin Food Works

I hörnan Norrtullsgatan och Idungatan i Stockholm, Vasastaden ligger en lite annorlunda amerikansk restaurang. Här gör man det lite mer på riktigt än på de amerikanska restauranger vi är vana vid. Man hämtar främst inspiration från den Amerikanska södern men även Mexiko. Känslan är avslappnad och Austin Food Works har verkligen lyckats få till en mysig och avslappnad miljö där man trivs.

Läs hela inlägget »

TAKO

Den 7 oktober slog portarna upp för ”fusionrestaurangen” TAKO på Birger Jarlsgatan 29 i Stockholm. Lokalen har många år på nacken som uppskattad nattklubb. Nu har man dock lagt ner oändligt många timmar på att skapa en annorlunda restaurang som inte finns i Stockholm sen tidigare.

Läs hela inlägget »