Padel i alpackahagen på Värmdö

Premiär midsommarhelgen på Värmdös nya Padelbanor- Siggesta PADEL. Siggesta Gård bygger just nu på två superfina utomhusbanor belysta konstgräsbanor i alpackahagen. Du kan inte få en mer unik plats att spela padel på.  

Etiketter: sport

 
Padel banorna kommer vara bokningsbara från och med juni för privatpersoner på MATCHi.se och för konferens via vår bokning. För er som bor på Siggesta hotellet ser vi till att det finns plats på banorna så de kan bokas fram till 7 dagar innan ankomst. Vi har racket och bollar här såklart och vill du paddla med ett proffs så bokar vi in instruktör.  
  
OUTDOORLIFE 
Övrigt nytt på gården är att vi fortsätter utveckla vårt utomhusutbud med mer vackra platser för outdoor cooking och buschcraft. Vi har skaffat en badbrygga med kanoter och fler SUP brädor. För dig som vill prova på att paddla för första gången är vår naturstrand och den lugna viken en perfekt plats. Är du van och vill ta dig ut en bit finns det flera vackra platser runt Siggesta att paddla till. Aktiviteten kan bokas både som privatperson och i samband med konferens.  
  
KONFERENS I HAVSBRIS
Om ni kommer för en konferens ser vi till att ni kan ha er eftermiddagssittning på vår strand om vädret tillåter. Vi kör ner material och fika och ni tar en fin promenad ner till denna fantastiska plats. 
  
VANDRINGSPAKET 
Utöver det har vi också en ny vandringsled på 8,5 km. Vårt vandringspaket är nu två vandringsleder sammanlagt 12 km och en ryggsäck som vi packar med fika och hembakt från gården.  
  
STAYCATION 
Ta med familjen i sommar på Staycation stanna tre nätter och betala för två. Spendera tre dagar på gården så hinner ni med alla våra aktiviteter och samtidigt njuta av de lugna kvällarna i egen trädgård, uteplats eller hyra en cykel för en tur ner till stranden och ett kvällsdopp. 
 
Siggesta Köksträdgård 
 
Ett hållbarhetsprojekt där man odlar ca 1500 m2 grönsaker i köksträdgården och försörjer Värmdö Bryggeri med en årsförbrukning av humle som odlas i trädgården.  
 
EFFEKTER SOM FÖRVÄNTAS UPPNÅS ÄR: 
Minskad miljöpåverkan genom ekologisk odling. Genom ett odlingssystem där man inte använder konstgödsel eller kemisk bekämpning. Den totala energin och vattenförbrukning minskas genom att utöka det vegetariska utbudet. 
 
Energiåtgången och vattenförbrukningen är väldigt mycket högre för att producera ett kilo kött än för ett kilo vete. 
 
Minska transportutsläppen och transporterna mellan produktionsställe och försäljningsställe vilket är en stor miljöbov. Detta görs bland annat genom att minska transportutsläppen med cirka 700 mil mindre mellan leverantör och Siggesta Gård under perioden maj - september. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter