Extraordinär lördagsbrunch i STHLM


Text: Lina Sjölund - Foto: Jens Bergstrand


När man kliver in genom entrén till Griffins´ Steakhouse känns det som att komma in till ett varmt, trevligt och härligt vardagsrum. 


Här finns udda sammetsstolar, djupa soffor och en bar, med en riktig "hemma hos känsla".  Personalen och servicen är tipptopp och maten utsökt, det gör inte saken sämre. 
Här erbjuds en fin brunch där man serverar förrätter och varmrätter á la carte direkt till bordet och sedan får man själv gå och plocka en massa gott på dessertbuffén efteråt.
 
 

En av Griffins´fantastiska anrättningar på menyn En av Griffins´fantastiska anrättningar på menyn

Förrätter 
Till förrätter kom det in fyra olika rätter och det var Pulled beef sliders, Asiatisk råbiff, Tonfisktartar och sist men inte minst svampfritters. Precis lagom med fyra minrätter till förrätt. 

Varmrätter 
Till varmrätt kom det in en riktigt fin "grillbricka" med Grillad flankstek, Chiligrillad kyckling, Kryddsotad lax och grillade tomater. Till allt detta gott fick man flera olika goda tillbehör som Parmesanstuvad majs med jalapeño, Cruditésallad & grönsallad, Pommes frites, Bearnaisesås, rödvinssås och tryffelmajonnäs. Så ja, man var riktigt mätt efteråt. 

Dessertbuffé  
På den välfyllda dessertbuffeén finns alltifrån klassiker som Crème brûlée till godsaker med inspiration från skogen såsom blåbärspaj & hjortronkakor. Det finns även goda brownies, chokladbollar, choklad och färsk frukt. Desserterna serverades i små miniskålar, så det kändes både fräscht och var fint. 


Öppettider och priser 

Brunchen serveras på lördagar klockan 12-16. Boka bord innan är att rekommendera. 
Priset är 375 kr /pp, sen tillkommer dryck. 

Hitta hit: Restaurangen ligger väldigt centralt i Stockholm precis bredvid centralstationen. 
Klarabergsviadukten 67, Stockholm 

Griffins' följer noga de restriktioner som gäller i samhället och jobbar hårt för att man som gäst skall känna sig trygg och bekväm. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter