Succén fortsätter för Kopparberg Gin –
nu lanseras nya smaken Passionfruit&Orange

Kopparberg Gin har gjort stor succé i Storbritannien, och dess första lansering i Sverige tidigare i vår likaså. Lagom till den svenska sommarens entré släpper Kopparbergs Bryggeri uppföljaren på den svenska marknaden: Kopparberg Gin Passionfruit&Orange. Premiumdryckens uppfriskande toner av exotisk passionsfrukt och bitter apelsinzest passar perfekt till sommarens festligheter.

Kopparberg Gin har det senaste året haft vind i seglen. Drycken, som lanserades i Storbritannien i fjol, blev årets mest framgångsrika dryckeslansering enligt KANTAR Top NPD (new product development).

Tack vare de försäljningsframgångar som Kopparberg Gin Strawberry&Lime skördat under våren har drycken tagit sin in på hyllan i 73 av Systembolagets butiker, med start 1 juni. Det är också anledningen till att Kopparbergs Bryggeri nu väljer att lansera nya smaken Kopparberg Gin Passionfruit&Orange även i Sverige.

Smaken av exotisk passionsfrukt balanserad med bitter apelsinzest gör Kopparberg Gin Passionfruit&Orange till ett uppfriskande och fruktigt tillskott på ginhyllan. Den somriga drycken är både vegansk och glutenfri, serveras bäst över is och en skiva apelsin tillsammans med tonic eller lemonad.

Kopparberg Premium Gin Passionfruit&Orange, 37,5 % alkohol, 700 ml glasflaska, finns nu i Systembolagets beställningssortiment, nr. 81760. https://www.systembolaget.se/dryck/sprit/kopparberg-gin-8176001.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter