Paula Pantolin – smycken för alla

Paula Pantolin är silversmeden MFA som etablerade ”raw sophistication” smyckemärket Pantolin 2006.

Foto: Carl M. Bengtsson & Andreas Sundgren

Omsorg om detaljer, högkvalitativt hantverk, eget konstnärligt uttryck och etisk produktion med kontrollerade material står i fokus. Ädelmetaller och spårbara ädelstenar. Pantolin är statement smycken för röda mattan, galor och stora fester
samt för en lyxigare vardag, Alicia Keys, Jill Johnsson, Icona Pop och Bianca Ingrosso är bara några av bärarna.

För att fira Pantolins 10 år med exklusiva smycken startade Paula ”affordable luxury”-märket La Maison Bagatelle 2016 som komplement till fine jewellery kollektionen med lika stort fokus på god kvalitet i design och hantverk. Smyckena är gjorda i nickelfri mässing el silver med förgyllning i 14 k guld, platina, vit och svart rhodium, pärlor och Swarovski kristall. Det rena uttrycket syns även här. Smyckena är lätta att bära och har en lekfull attityd.