Herraccessoarer i svensk design

En stilsäker kollektion av trendiga klockor och accessoarer, för alla
män och stilar – designad för att kombineras efter humör, tillfälle
och plats. Tanken bakom kollektionen och varumärket by BILLGREN skapades med en ambition om att erbjuda världen premiumklockor och accessoarer – med en prislapp som passar de flesta plånböcker.

Herrsmycken och accessoarer är något som bara växer inom smyckesbranschen och efterfrågan är stor då alltfler män bär accessoarer dagligen – både på jobbet och till fest. Med små medel skapar du enkelt en unik och personlig look, därför spelar accessoarer en stor roll i den stilmedvetne mannens liv. Vi erbjuder ett brett sortiment av klockor och stilsäkra accessoarer – som passar alla tillfällen och stilar. Våra klockor är designade med ett påtagligt Japanese Miyota-urverk, safirglas och vattentäthet
5 ATM, samt klockarmband i stålmesh och genuint italienskt läder. Vi har även tagit fram klockor med schweiziskt Rondaurverk med vattentäthet 10ATM.

Armbandskollektionerna i läder, stål och beads är designade för att bäras i set och matchas med våra klockor. Mix’n match är något som vi pratar mycket om, både på hemsidan och i våra sociala medier. Ett ledord som ska inspirera och vägleda alla herrar som vill skapa en hel outfit av accessoarer.

Vill inspirera män att bära mer accessoarer
På bybillgren.com vill vi inte bara erbjuda de senaste trenderna inom herraccessoarer och klockor utan vi vill även vara en stor inspirationskälla samt trendsättare inom branschen. Därför har vi startat By Billgren Magazine för att nå ut till den stilmedvetne mannen och kunna inspirera och vägleda honom genom hela köpprocessen. Vi har också stilrådgivning på hemsidan som i alla led sker helt digitalt och där vi hjälper våra kunder att hitta sin personliga stil i vårt sortiment. Våra kunder kan välja att göra sina inköp via hemsidan eller hos någon av våra 140 återförsäljare runt om i landet. I sociala medier har vi även ambassadörer, #thebybillgrens som marknadsför våra accessoarer och visar upp unika kombinationer. Det är väldigt viktigt för oss att våra samarbeten är genuina och att våra smycken bärs upp med stolthet eftersom vi vill nå ut med material som inspirerar från verkligheten och är äkta. Killarna är alla väldigt olika och skiljer sig i stil, personlighet och intressen. Det gör vårt samarbete både roligt och väldigt häftigt eftersom vi verkligen har något för varje man och stil.

Design for a better tomorrow
På by BILLGREN värnar vi om våra djur och natur, och att ta ett miljömässigt ansvar är för oss en självklarhet. I tätt samarbete med The Perfect World Foundation och projektet Save the Ocean och Save the Rhino, har vi tillsammans med våra återförsäljare donerat en summa på över 400,000 kr. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och våra underbara kunder som gör det möjligt för oss att fortsätta resan mot att rädda våra hav och noshörningar. Vårt långsiktiga mål är att öka medvetenheten kring naturen som far illa, och på sikt bidra till att stoppa utrotningen av våra djur och rädda vår planet.