Snittkultur - Lyxig Catering i Stockholm!

Nystartat cateringföretag i Nacka, där det finns något för alla och för alla tillfällen. 

Cateringföretaget som lägger ett stort fokus på sina kunder, passionen är att kunden får den upplevelsen som dem önskar. 
 
Vi är väldigt noga med att inte bara maten är vällagad med grymma råvaror utan att det syns att ett stort arbete även ligger på presentationerna och uppläggningarna. 
Att beställa catering brukar oftast betyda något roligt ska hända och de vill vi gärna på Snittkultur dela med er, så vi erbjuder även presentationerna av våra uppläggningar  i olika teman tex, babyshower-dekor halloween dekor, juldekor mm.
 
Vi har branschkunskapen och erfarenheten som krävs för att du ska känna dig trygg. 
Cateringmenyer har stor variation så det finns alltid något som passar för alla, vi skräddarsyr även menyer efter kundens önskemål. 
 
Menyerna innehåller allt ifrån läcker plockmat, lyxiga snittar och fina desserter. 
Vi har även flera olika kalla bufféer att välja mellan allt ifrån världen runt bufféer, vegetariska bufféer, plockmatsbufféer, dessertbufféer. 
 
Det som är unikt med Snittkultur är våra fitnessmenyer som riktar sig till de som väljer att fira med lite hälsosammare och proteinboostade godsaker.
Vi tycker att alla har rätten att ha kul och eftersom hälsa ligger som ett stort intresse för cateringägaren så var detta självklart.
Vi gör även hälsomatlådor som vi skräddarsyr efter just era önskemål som är kaloriberäknade och makrofördelade.