Crafter’s Gin

Crafter’s Gin produkterna lanserades 2016 och både Crafter’s London Dry Gin och Crafter's Aromatic Flower Gin är tillverkade för hand i Estland av naturliga ingredienser, som destilleras i koppartank och tappas i mindre upplagor. Produkterna är skapade enligt de unika recepten från gin-mästarna på Crafter’s och är inspirerade av naturen och nordligt klimatet. 

Crafter’s London Dry Gin, recept nr. 23, har med noga precision smaksatts med flertalet handplockade örter för att få en perfekt balanserad och unik karaktär. Crafter’s London Dry Gin blev tidigare under 2019 tillgängligt på flertalet av Europas största flygplatser. 
Crafter's Aromatic Flower Gin, recept nr. 38, är berömd för sina unika egenskaper, och är baserad på 12 noga utvalda botaniska växter. Utöver den blommiga aromatiska doften från nypon och den söta undertonen av älggräs, ändrar Crafter's Aromatic Flower Gin färg från guldfärgad till rosa när den blandas med tonic. Crafter's produceras och buteljeras av Liviko i hjärtat av Tallinn. 

Liviko grundades 1898 och är producent och importör av högkvalitativa alkoholdrycker. De är ett av de tre största alkoholföretagen i Baltikum. Liviko har utvecklat ett nätverk av grossister och distributörer av alkoholhaltiga drycker i Estland, Lettland och Litauen. Genom detta marknadsför de sina egna produkter och importerade varumärken från producenter av högkvalitativa alkoholhaltiga drycker från andra delar av världen. Deras mest kända exportprodukter är likören Vana Tallinn, Crafter's London Dry Gin och den berömda Crafter's Aromatic Flower Gin som ändrar färg.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter