3D-magi på restaurang Kasai med Banquet of Hoshena

Den 10 oktober öppnar en ny pop-up i restaurang Kasai i Stockholm – 3D-konceptet Banquet of Hoshena. Det blir en upplevelse för både gommen och ögonen när middagsgästerna sveps in i en tredimensionell värld samtidigt som en förstklassig måltid serveras. Det innovativa matkonceptet kommer närmast från London, där den gjort stor succé.

Banquet of Hoshena förvandlar restaurang Kasai i Stockholm till en magisk värld, där matgästerna kommer att transporteras till ett främmande land där smaker och känslor är ihopkopplade och kungar, drottningar, älvor och vulkaner kommer till liv på bordet.

− Med Banquet of Hoshena vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir, producent av Banquet of Hoshena.

Med hjälp av banbrytande 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och effektiv berättelse genom smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker, tas gästerna med på en uppslukande resa. Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på en femrättersmiddag med passande viner, där varje maträtt representerar en känsla.

Banquet of Hoshena kan bokas från den 10 oktober till den 14 december. Priset ligger på från 895 kr/person.