Lagom till våren och sommarens kvällar introducerar Kopparberg två uppfriskande tillskott till sitt alkoholfria sortiment - smakerna Blueberry&Lime och Strawberry&Lime, som nu finns tillgängliga på Coop och Coop.se.

I takt med att efterfrågan och intresset för alkoholfria drycker ökat var det naturligt för Kopparberg att komplettera sitt sortimentet med två lätta och alkoholfria ciderdrycker. Med den ljuva smaken av sommar blir ciderdryckerna det perfekta alkoholfria alternativet en vårkväll i april eller ljummen sommardag i juli.

Strawberry&Lime är en av Kopparbergs snabbast växande smak på cider där söta jordgubbar och syrlig lime, tillsammans skapar en lagom balans mellan sötma och syrlighet och ger en uppfriskande smak. Nu har Kopparbergs sortiment fått sällskap av Blueberry&Lime och Strawberry&Lime. Två alkoholfria drycker med fruktig karaktär av friska bär och inslag av lime.

Kopparberg Blueberry&Lime Alkoholfri och Strawberry&Lime Alkoholfri finns att köpa i Coop och Coop.se.