Kinnaman och Foppas klockmärke lanserar nya modeller

Svenska klockmärket Carl Edmond, med ägare som bl.a. Joel Kinnaman och Peter Forsberg, lanserade den 22 oktober flera uppdaterade modeller.

Carl Edmond är ett svenskt klockvarumärke som lanserades i september 2017. Fokus ligger på väldesignade och stilrena klockor av god kvalitet. Sedan starten har varumärket vuxit snabbt och finns redan hos över 200 återförsäljare runtom i världen. Klockorna har trots sitt tillgängliga prisläge attraherat både kändisar och kungligheter – de har setts på bl.a. Prins Daniels och kronprinsessan Victorias handleder och bärs givetvis även av delägarna Joel Kinnaman och Peter Forsberg.

Den 22 oktober uppdaterar varumärket sitt utbud där vi får se varumärkets populära modeller Ryolit och Granit i nya färgställningar och med nya metallarmband. Ryolit är en elegant rund klocka i klassiskt snitt medan Granit är en djärvare kvadratisk modell. Klockorna är designade av den namnkunnige schweiziske designern Eric Giroud, som tidigare designat för varumärken som Harry Winston och Vacheron Constantin.

Priserna ligger mellan 1895 och 2195 kr.

Du kan läsa mer om Carl Edmond i kommande nummer av Premium Magazine och de nya modellerna hittar du här: https://carledmond.com/her/