Gör det enkelt för er - njut av en superskön familjesemester till havs

Det är få saker som får barn att glädjas så mycket som att kliva ombord på ett stort fartyg. Allt det till synes enkla blir till ett härligt äventyr för de minsta i familjen. Det räcker med att kliva ombord – och minisemestern börjar! Vi kallar det ”Cruisfulness”.

Premium Magazine i samarbete med Silja Line

Att minisemestra med familjen till havs är något som att fler svenska familjer har upptäckt. Det är både enkelt, bekvämt och prisvärt - det finns alltid något för alla. Familjehytter, hytter med mumintema, mat för alla smaker och en mängd roliga barnaktiviteter. För de shoppingsugna föräldrarna finns det självklart butiker med det mesta man kan önska sig.

Med Silja Line kan du välja att antingen åka på en skön dygnskryssning till Åbo utan att kliva av - och bara roa er ombord - eller avnjuta två härliga nätter ombord med Helsingfors som destination. Självklart kan man också välja att stanna en eller ett
par nätter iland och prova på nya, spännande upplevelser - från klassiska Mumindalen för de allra minsta och vattenlekar i Jukupark, till Borgbacken (Helsingfors eget Gröna Lund) eller Superpark med actionfyllda aktiviteter för de äldre barnen.

Kidz Club och Kids Sunday
Fartygens egen barnklubb Kidz Club bjuder på spännande lekrum, bollhav, pyssel, spel, tipsrundor och en massa specialevenemang. Under skollov och storhelger finns även Mumin, Lilla My och sälen Harry på plats och bjuder in till lekar och disco.

Missa inte heller fartfyllda söndagar på väg till Helsingfors med Kids Sunday med extrainsatt underhållning och aktiviteter för alla barn. Utvalda söndagar uppträder dessutom en gästartist på utresan från Stockholm som Tobbe Trollkarl, Mojje och Trollkarlen Daniel.

8 goda skäl att kryssa med familjen

1. Lätt att ta sig fram
Med de stora ytorna ombord på fartygen är det lätt att ta sig fram med barnvagn. Ta en härlig promenad ute på däck och njut av vårsolen.

2. Mumin ombord
En populär aktivitet för barnen är att träffa Siljas olika maskotar. På helger och lov kan barnen träffa Mumin och sälen Harry som finns ombord på Siljas fartyg.

3. Finns något för alla
Vare sig du gillar att shoppa eller leka så finns det alltid något roligt att göra ombord. På kvällarna är det shower med något för alla smaker. Varje kväll uppträder svenska eller internationella showgrupper.

4. Hytter med tema
På samtliga fartyg finns det ett flertal familjehytter med plats för 4-8 personer så att hela familjen får plats tillsammans. Vill du dessutom ha tema i hytten så nns det också. Vad sägs om en hytt helt inredd på temat Mumin?

5. Busiga aktiviteter
Rita, spela spel, träffa nya kompisar, plaska omkring i poolområdet eller dyka i bollhavet. Ombord på fartygen finns det aktiviteter som passar alla i familjen, stora som små.

6. Gratis buffé för de minsta
För små kurrande magar finns det massor av gott ombord. Visste du att barn mellan 0-5 år äter gratis i buffén ombord på fartygen? Och det är rabatterat pris för alla mellan 6 – 17 år.

7. Dagskryssning eller bo kvar
Du kan boka en dagskryssning där du börjar dagen på bästa sätt med en härlig frukost ombord på Baltic Princess. I Mariehamn byter du fartyg till Galaxy där nya äventyr väntar. Vill du bo kvar på destinationen en natt eller era så finns det olika familjepaket att boka. Välj det som passar bäst för din familj.

8. Prisvärd semester
En semester för hela familjen behöver inte vara dyr. Minisemestra med Silja Line till Helsingfors, Åbo eller Åland.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Missa inte:

• Barn 0-5 år äter gratis i buffén (rabatterat pris för barn 6-17 år)
• Speciell barnmeny på utvalda restauranger
• Massor av spännande shopping för och till barn! Alltid till bättre priser ombord
• Bad och bus i inomhuspoolen i Sun ower Oasis!