Äntligen är det dags!

Mitt i hjärtat av Göteborg slår snart Kungsportshuset upp portarna för KPH matbar och The Concept. En nygammal arena med anrik historia inom restaurang och nöje väntar nu på premiärer i två omgångar. 

26 februari
Kungsportshuset matbar (KPH) bjuder in till en skandinavisk matupplevelse med smaker från hela världen. Njut den gemytliga stämningen av romantisk och anspråkslös enkelhet. Kom in för en lunch på shoppingrundan, avrunda dagen med en mysig middag eller ta en öl med vännerna i baren. Här står dörrarna öppna dagligen från lunch till sen kväll.

kungsportshusetmatbar.se

16 mars
The Concept är en dinner club skapad för att överraska alla dina sinnen i en upplevelse av smaker, underhållning och dekadens. Följ med på en gastronomisk matresa som tar hela ditt sällskap genom upplevelser unika för just er kväll. Dras med in i natten med fantasifulla cocktails och levande dansgolv. Och imponeras av spännande underhållning från det att du kommer till dess att du går hem. 

theconcept.com #theconceptgbg