Ett gyllene jultips

Julen närmar sig. Härligt men också stressigt med alla klappar som ska köpas. Om du inte vet vad du ska köpa till alla mostrar, svågrar och pappor har vi ett gyllene tips: Braastad Cognac X.O. Noël Edition. En världsnyhet på Systembolaget med inslag av torkad frukt, pomerans, mandelmassa, choklad, kanel och vanilj.

Historien om Braastad Cognac sträcker sig tillbaka till 1875 och grundandet av Tiffon Cognac House vid floden Charente i Frankrike. 1919 tog norrmannen Sverre Braastad över driften och företaget. Fem generationer senare producerar familjen fortfarande cognac i världsklass med samma noggrannhet och lika mycket kärlek som för 142 år sedan. Nyheten Braastad Cognac X.O. Noël Edition har en kryddig, fruktig smak med fatkaraktär. Betäckningen X.O. (extra old) är en kvalitetsmarkör som garanterar att cognacen lagrats i minst sex år. Cognacen har inslag av torkad frukt, pomerans, mandelmassa, choklad, kanel och vanilj. Som gjord för årets julbord. Cognacen finns att köpa i 300 olika butiker. Finns den inte i din närmsta butik så kan du enkelt beställa hem den dit. Sedan är det bara att slå in de gyllene flaskorna, välj de lyckliga mottagarna och glöm inte rimmen. Ett litet tips är att cognac rimmar på tack!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Braastad Cognac X.O. Noël Edition

Artikelnummer: 43051
Alkoholhalt: 40 %
Pris: 399 kronor
Volym: 500 ml
Leverantör: Arcus Sweden AB