6 upplevelser i Dubai

Antalet svenska barnfamiljer som besöker Dubai ökar stadigt och i vinter är destinationen populärare än någonsin. Vinterns hetaste restrend. Förutom att det är en destination med solgaranti året om, med bara några få timmars tidsskillnad, så lockas många av det oändliga utbudet av familjevänliga upplevelser och attraktioner Resmålet passar såväl för en vecka som för en weekend om man inte kan vara ledig en hel vecka. Här listar Premium Magazine sex höjdarupplevelser för hela familjen i Dubai som du absolut inte vill missa. Text: Lina Sjölund

1. Mellanösterns bästa vattenland Lyxhotellet Atlantis the Palmer speciellt känt för vattenlandet Aquaventure Waterpark, som utsågs till Mellanösterns bästa vattenland förra året. Här finns några av världens mest adreanlinframkallande vattenattraktioner. Ett populärt exempel är en nästan lodrät rutschkana, där golvet försvinner under dig och du åker rätt ner. Familjer med yngre barn kan plaska runt i Splashers Play Area, med rutschkanor och lekområden anpassade för de allra minsta. Det finns även möjlighet att slappna av och ta en tupplur i en solstol vid flertalet pooler eller vid
den privata stranden. Aquaventure Waterpark har också flera restauranger och butiker, här finns det möjlighet att inta måltider, köpa dricka och snacks eller varför inte inhandla en minnesvärd souvenir.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Hotelltips

Bo med perfekt läge i anslutning till Dubai Parks and Resorts alla parker på lyxiga Lapita Hotel Dubai och ha direkt tillgång till alla spännande nöjesparkerna och vattenparken.
Eller bo nere vid stranden på mysiga JA Jebel Ali Beach Resort om du hellre vill ha närheten till havet med svalkande dopp i det blå. Hotellet har en egen marina, flera restauranger och barer, bra sportfaciliteter samt massor av aktiviteter för barn och vuxna, som vattensporter, golf och ridning.